Sport Danas

Sport Danas

Luka Peljušić i Mislav Karačić osvojili su srebrnu medalju, a Petra Dugandžić i Rea Rajndl za malo su ostali bez bronce na prvenstvu u Novalji na otoku Pagu.

U Novalji na otoku pagu naredni vikend će se juniorke i juniori boriti za titulu prvaka Hrvatske u kategoriji U20. Pjeskašice i pjeskaši rođeni 2002. godine i mlađi na terenima u Novalji će se boriti i za mjesto koje vodi na Europsko prvenstvo u odbojci na pijesku do 20. godine, koje će se održati 8.-11. srpnja 2021. godine u Izmiru (Turska) a na koje će ići pobjednici ovoga natjecanja.

Mađarević, Možnik, Šimenc, Seligman..... Njihovo prisustvo znak je da je Svjetski kup u Osijeku ponovno aktualan. Dvanaesti po redu, kako su rekli na današnjoj konferenciji za novinare može početi i ugostiti će gimnastičarke i gimnastičare iz čak 32 zemlje svijeta.

Naš tehničar Gabrijel Ivančić od ponedjeljka se priključio seniorskoj reprezentaciji Hrvatske, objaviia je OK Mursa iz Osijeka na svojoj fb stranici.. Nakon što se selekcija uspješno plasirala na Europsko prvenstvo te nastavila s radom za nadolazeći turnir Srebrne lige. Iz Zadra nam se jučer javio Gabi i prenio dosadašnja iskustva te najavio prvu stanicu natjecanja za našu reprezentaciju:
 
Utorak, 18 Svibanj 2021 19:40

Možnik: „Svi vole doći u Osijek!“

“Pred nama je 12. izdanje Svjetskog kupa u sportskoj gimnastici DBRO World Cup Osije na kojoj će nastupiti veliki broj vrhunskih gimnastičara i gimnastičarki jer ovo je jedno od važnih natjecanja prije Olimpijskih igara u Tokiju gdje će sportaši testirati svoju formu. Naravno, tu će biti i hrvatski najbolji predstavnici. Od natjecateljica, natjecat će se naša olimpijka Ana Đerek, zatim Sara Šulekić, Christina Zwicker, Tijana Korent, a od natjecatelja, predvođeni našim olimpijcem Tinom Srbićem, bit će tu i Robert Seligman, Filip Ude, Aurel Benović i Filip Boroša. Prošle godine ovo natjecanje nažalost moralo se otkazati zbog pandemije, ali evo već ove godine očekuje se dolazak preko 150 vrhunskih sportaša što pokazuje da su se zaželjeli natjecanja, da vole ovo natjecanje, da vole doći u Osijek, u Hrvatsku i vjerujemo da će se i ove godine sjajno osjećati ovdje.”

JOSIP ŠABIĆ u kategoriji ml. Seniori do 60 kg i kroz dobre borbe osigurao srebrnu medalju na PH te  nastup na Europskom prvenstvu. Josip će tako u sastavu reprezentacije Hrvatske u kategoriji ml.seniora - 60 kg nastupiti na Europskom prvenstvu koje će se održati u Finskoj polovicom kolovoza

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 10:15

Petar Gudelj osvojio broncu

Odličan rezultat je ostvario naš natjecatelj Petar Gudelj koji je u kategoriji kadeta +70 kg osvojio 3. mjesto.

Nedjelja, 09 Svibanj 2021 14:25

Ham i ekipa na bajsevima

Subotnje sunčano prijepodne iskoristio je  Vladimir Ham, kandidat koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI za gradonačelnika Osijeka, za vožnju sa svojom ekipom na dva kotača ulicama i parkovima lijepog Osijeka

Zagrebački proljetni polumaraton – „ZAGREB21 powered by Heineken 0.0“ ugostio je trkače u utrkama od 5 kilometara te glavnom i štafetnom polumaratonu

Kladionice osječkoj Mursi nisu za subotnju utakmicu davali nikakve šanse. U to vjerojatno nitko nije vjerovao osim Maria Teperta i njegovih dečki koji su doslovce do nogu potukli zagrebačku Mladost. Dečki iz Zagreba su vjerojatno već u glavama bili šampioni. Kako će talijanski stručnjak Zanini ih pripremiti za utakmicu u srijedu nije jasno a i neće biti lako jer Mursa dolazi psihološki rasterećena a Zagrepčanima možda će ipak trebati prije psiholog nego li trener da izdrže pritisak. (---- POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE ----)

<< Početak < Prethodno 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 7 od 116