Sport Danas

Sport Danas

Ema Zgonjanin, Katarina Domjanović, Sunčica Jurković, Inga Rukovanjski, Larisa Darojković, Lara Tompa, Lucija Mandić i Dora Đurišić mlađe su kadetkinje i uz Čendresu Vezaj koja je ulazno kadetsko godište  uspješno su odigrale prvenstvo Hrvatske u starijoj kategoriji, kadetskoj.

Predivan dan i odlično igre osječkih pjeskašica na prvenstvu Hrvatske za mini odbojku na pijesku i kadetkinje. Mini odbojkašicama Sari Đurišić, Barbari Mandić, Ani Vuksan, Heleni Floreani, Luni Kraljik i Ingi Rukovanjski za dlaku je izbjeglo polufinale i borba za medalju na prvenstvu Hrvatske. U odlučujućem setu protiv ekipe Zagreba Inga Rukovanjski i Luna Kraljik pobijedile su svoje suparnice s čak 21:8. No, za prolaz u finale bila je potrebna pobjeda od 21:6 što se činilo nemoguće na početku utakmice ali su najmlađe Osječanke skoro napravile veliko iznenađenje.

Virovitica i virovitički kraj oduševljeno je prihvatio ritmičku gimnastiku u svojoj sredini. To se vidjeli i prvog dana održavanja velikog međunarodnog turnira u ovom olimpijskom sportu Pirueta kup koji je ugostio mnogo natjecateljica iz Hrvatske i okolnih zemalja. Vrlo brzo su Olivera Pleša i suradnici uhvatili konce i ozbiljnim koracima krenuli u razvoj ovogo sporta. Svojim dolaskom počastili su ih i Stevo Tkalčec, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza i Iva Murat Koić, tajnica Saveza koji su uz Ivicu Kirina gradonačelnika grada domaćina prisustvovali povijesnom svečanom otvorenju. Na radost domaće publike prve medalje stigle su i Viroviticu a osvojile su ih Lara Pleše, Lana Malčec i Amber Maria Đanić.

Sve je spremno za početak prvog Pirueta kupa u ritmičkoj gimnastici koji se održava u Virovitici.

Čendresa Vezaj, Lara Tompa, Lucija Mandić pokušati će uz pomoć Eme Zgonjanin, Katarine Domjanović, Dore Đurišić, Larise Darojković, Sunčice Jurković, Inge Rukovanjski i Lune Kraljik pokušati ostvariti što je moguće bolji rezultat na kadetskom prvenstvu države koje se u subotu održava na terenima na Jarunu u Zagrebu.

Ana Vuksan, Sara Đurišić, Inga Rukovanjski, Luna Kraljik, Helena Floreani i Barbara Mandić šest su osječkih odbojkašica rođenih 2004. i 2005. godine koje će pokušati ostvariti što je moguće više pobjeda na klupskom prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku. Po prve poene i setove na pijesku Jaruna kreću već u 8.30 u subotu ujutro

U zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. godine, s početkom u 09:00 h, u najavi je predstava izuzetno atraktivnog konjičkog programa. Predstava u trajanju od 30 minuta zamišljena je kao glazbeno prikazni program rada i obuke konja Državne ergele Đakovo. Prikazat će se rad jahača – kvadrila sa četiri jahača i rad dvaju jahača u paru („Pas De Deux“), te program sa zapregama – zasebne točke sa jednopregom, dvoprezima i četveropregom. Konji koji sudjeluju u programu lipicanske su pasmine u vlasništvu ergele Đakovo.

Četvrtak, 08 Lipanj 2017 09:25

Gimnastičarke s Dunava odlične u Valpovu

U Valpovu je održano 2.kolo D programa KUP-a Hrvatske i 55. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u sve tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Vukovarske gimnastičarke na ovom natjecanju osvojile su 2 zlata i 1 srebro ekipno i 2 zlata, 2 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Održan je Austria open, turnir  WTF  „G-1“ klase, u olimpijskom gradu Innsbrucku. Na turniru je bilo prisutno 1083 natjecatelja iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta.

Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 15:58

Sisak kup: braći Gudelj dva zlata

U Sisku je danas održan 26-ti Sisak cup na kojem su nastupili i natjecatelji KK  Esseker Petar i Borna Gudelj.

<< Početak < Prethodno 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 9 od 80

ferivi