Sport Danas

Sport Danas

U zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. godine, s početkom u 09:00 h, u najavi je predstava izuzetno atraktivnog konjičkog programa. Predstava u trajanju od 30 minuta zamišljena je kao glazbeno prikazni program rada i obuke konja Državne ergele Đakovo. Prikazat će se rad jahača – kvadrila sa četiri jahača i rad dvaju jahača u paru („Pas De Deux“), te program sa zapregama – zasebne točke sa jednopregom, dvoprezima i četveropregom. Konji koji sudjeluju u programu lipicanske su pasmine u vlasništvu ergele Đakovo.

Četvrtak, 08 Lipanj 2017 09:25

Gimnastičarke s Dunava odlične u Valpovu

U Valpovu je održano 2.kolo D programa KUP-a Hrvatske i 55. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u sve tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Vukovarske gimnastičarke na ovom natjecanju osvojile su 2 zlata i 1 srebro ekipno i 2 zlata, 2 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Održan je Austria open, turnir  WTF  „G-1“ klase, u olimpijskom gradu Innsbrucku. Na turniru je bilo prisutno 1083 natjecatelja iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta.

Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 15:58

Sisak kup: braći Gudelj dva zlata

U Sisku je danas održan 26-ti Sisak cup na kojem su nastupili i natjecatelji KK  Esseker Petar i Borna Gudelj.

Katarina Pavičić, Nikolina Božičević, Lucija Mlinar i Samanta Fabris i ostale upisale su se u povijest hrvatske odbojke sjajnom igrom protiv reprezentacije Rusije u Osijeku. Izgubila je hrvatska 3:1, djelom i greškama, namjernim ili ne namjernim, ruskog selektora ali djevojke nisu Rusiji taj set. Naime, selektor Rusije imao je cjele kvalifikacije jasnu strategiju. Igra s dva libera. Galkina kada se prima servis, a Tretiakova obranu kada serviraju Ruskinje. Tada Galkina i Frolova perfektno prime svaki servis. Oko 20-tog poena u zonu 4 ulazi Gončarova, a na servis tehničar Pankova. I bez obzira na rezultat taj set ide u korist. Rusije. No, ruski selektor u trećem setu zamijenio je uloge libera, pao je prijem servisa, a ušla je Gončarova i ovoga puta dobila dva bloka od hrvatskih reprezentativki. I taj set dobila je Hrvatska koja je uz to odlično servirala, posebice Katarina Pavičić kojoj je servis bio odličan na obje utakmice koje je igrala.

Odbojkašice na pijesku HAOK Žal Banjole vodeće su nakon prvog dijela ekipnog prvenstva Hrvatske. Igračice Retfale trenutno zauzimaju peto mjesto na talici prve lige održanog na terenima KOP Žnjan na istoimenoj plaži u Splitu.

Anamarija Kezerić, Tea Samardžić, Mateja Deranja i Matea Rajković nastavljaju s odličnim igrama u prvoj odbojkaškoj ligi na pijesku. 1:1 igrale su s ekipama KOP Čakovec i KOP Zagreb. A izgubile su utakmicu od KOP Jarun 2:0

Upravo odličnim servisima Katarine Pavičić, te jako dobrom obranom Nikoline Božičević uz konačno probuđenu Luciju Mlinar koja se pokazala u pravom svjetlu Hrvatska je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Japanu svladala Austriju koja je do sada igrala u odllčnoj formi. Austrijanke su dobro parirale, ali su na kraju u odlučujućem setu ostale i bez povrijeđene Nikoline Maros te su morale na kraju priznati poraz.

Odbojkašice na pijesku KOP Retfala Anamarija Kezerić, Tea Samardžić, Mateja Deranja i Matea Rajković u subotu su ravno iz automobila izašle na teren plaže Žnjan i pobijedile domaćina iz Splita. Nakon toga uslijedila su dva poraza od Žal Banjole i KOP Vrapče. Danas se 1.hrvatska liga na pijesku nastavlja a ekipa iz Osijeka igra četiri jake utakmice. Protivnice su im KOP Čakovec, KOP Zagreb, KOP Jarun, i Mladost. Na fotografiji su tereni u nedjeljno jutro sprmne za sraz najboljih hrvatskih ekipa u odbojci na pijesku.

Mađarice su u svojoj trećoj utakmici došle do pobijede od 3:2 nad Hrvatskoj. Njima je to prva pobjeda, ali su do utakmice s Hrvatskom izgubile obje utakmice u petom setu. Rusija neočekivano izgubila set, a malo je falilo da Grčka uzme i još jedan.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 6 od 77

ferivi