Sport Danas

Sport Danas

Nezadovoljni načinom izbora igračica za selekciju su u odbojkaškom klubu Agrotehnika iz Osijeka

Lucija Radolović i Nina Lončar i ostale ritmičarke Kluba ritmičke gimnastike Osijek pozivaju roditelje da djevojčice dovedu na treninge ovoga prelijepog sporta. Treninzi se za početnice održavaju cijelo ljeto a svi zainteresirani se mogu javiti na telefon 0913332550. Vježbajte s obručem, loptom, vijačom, čunjevima i trakom i uživajte u čarima ljeta. Pet, deset, ili 15 godina. Zapreke nema svi su dobro došli i u klubu ih željno očekuju.logo ritmika

Hrvatski gimnastičari Robert Seligman i Matija Baron plasirali su se u finale osamnaestih Mediteranskih igara. Obojica su finale izborili na konju s hvataljkama.

Utorak, 05 Lipanj 2018 04:35

Kiša golova na Tri kornera penal

Sredina tablice, šesto mjesto i sigurna izvedba je ono što veseli kod nastupa najmlađe natjecateljice KRG Osijek Larise Ivanković. Kako kažu u klubu, vježba s obručem je skoro spremna za natjecanje, pa tako je i za očekivati da su ovo posljednja natjecanja u C i B light programima u kojima se nastupa u vježbi bez rekvizita. opširnije

U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita bila je doista najbolja. No, odličnim vježbama do zlata i srebra u vježbama s loptom stigle su Osječanke Inga Rukovanjski i Lucija Radolović. Na kraju je Inga bila i druga u višeboju, ali odlično odrađenom vježbom s trakom doprinijela je i tom višebojnom uspjehu. Za traku je također dobila zlato, ali je jedina i radila s tim rekvizitom.

Do brončane medalje dolazi Laura Zahirović nakon pobjede nad Ivonom Kauzlarić iz riječkog „Grobnika“ 32:1 i gubitkom borbe od Europske juniorske prvakinje Ane Taslak iz zagrebačkog „Jastreba“ 5:13 i kasnije prvakinje Hrvatske. Filip Zahirović pobjedama nad Matijevićem 23:7 u polufinalu i nad Prpićem 8:0 i K.O. si osigurao laskavu titulu najboljeg kadeta turnira i zlatnu medalju.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 6 od 90

ferivi