Naše igračice trenutno igraju za ŽOK Osijek u Super ligi, 1b ligi i 3.ligi, te za ŽOK Vinkovce u 1.ligi, OK Čepin u 1b ligi, OK Linga u 1b, OK Velikoj Gorici, te za AOK Osijek u 1b ligi, kao i za OK Osijek Jug2 u 3.ligi. Mnoge naše igračice su ovaj vikend igrale malu odbojku i kadetsko prvenstvo za svoje dvoranske ekipe, a naša pjeskašica Ena Biljan za dvoransku reprezentaciju Hrvatske do 15 godina igrala je u Pordenone u Italiji.

Za ovogodišnjeg viceprvaka Hrvatske igrali su Martin Bošnjak, Ivan Dugandžić, Roko Šustek, Dino Šoš, Jakov Šušnjara, Gabriel Šunjo, Niko Ambruš, Kristijan Bečeheli, Domagoj Vukosavljević, Dorian Mihin, Patrik Ljubojević, Marin Rupčić, Karlo Malčić, Krešimir Bogović

Nakon šest odigranih utakmica četiri ekipe zlato je pripalo Katji Poljak i Petri Leskovar, drugo mjesto Leoni Greganić i Tei Živković, treće Ani Jurković i Izabeli Marjanović, a četvrto Ruži Božičević i Mari Mujan

Odigran je i Kup KOP Retfale za mlađe kadetkinje na kojem je pobijedio par Nika Bokulić/Nađa Cvijančević, druge su bile Petra Ljubojević i Lana Prokš, dok su bronačnu medalju osvojili Tara Rajšić i Edi Šarić.

Juniori iz Čazme u pet odigranih kola izborili su najviše bodova, odnosno setova i poena i postali prvacima države. Splićanke su u finalu kao i u grupi s maksimalnih 2:0 slavile protiv pjeskašica koje igraju za višnjevački Ferivi i tako osvojile titulu prvakinja Hrvatske.

Vukovarci u posljednja tri kola love treće mjesto, a Osječanke pokušavaju izboriti opstanak u najvišem rangu

- Nastupili smo s tri ekipe, KOP Osijek, KOP Retfala i AOK Osijek na ovogodišnjem državnom prvenstvu. Jugo, nevera, kiša, sunce, sparina, vjetar, povrede sve je to otežavalo igranje ali ne i u uživanje u igranje odbojke na pijesku, istakli su u vodstvu AOK Osijeka nakon povratka iz Podstrane gdje je održano ovo natjecanje.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 19