Protekli vikend igračice AOK Osijeka su uspjele odraditi svoje ligaške obaveze u 2. i 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Izgubile su s 3:0 u Čepinu od istoimenog domaćina u 2. ligi, dok su u 3.ligi s 3:0 pobijedile gradskog rivala Jug 2.

U 2. ligi Ferivi Višnjevac s maksimalnih 3:0 je pobijedio odbojkašice AOK Osijeka, dok je AOK Osijek II u 3. ligi pobijedio pak ekipu iz Požege s maksimalnih 3:0

 

OK ĐAKOVO II AOK OSIJEK II 3:1
       1. set: 25:27
     2. set: 25:20
     3. set: 25:21
     4. set: 25:20
     ukupno: 100:88
Natjecanje: 3. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA - SLAVONSKA LIGA – grupa B, 1. kolo
Ukupno trajanje utakmice: 97 minuta
Vrijeme početka: subota, 17. listopada 2020. u 16,00
1. sudac: Barbara Bogdanović
zapisničar: Lukrecija Šarić

ŽOK Osijek je najbolji pobijedivši sve utakmice. Od slavonskih ekipa nastupili su još ŽOK Ferivi Višnjevac na 15.mjestu, te iza 17. mjesta plasirali se još OK Đakovo, OK Kolonija Slavonski Brod, OK Našice i AOK Osijek.

Pjeskašice AOK Osijeka i KOP Retfale iako su još na svom retfalačkom terenu na pijesku započinju i svoju dvoransku sezonu. Danas počinju igre u skupini gdje će odmjeriti snage s OK Sinj, OK Kastav i HAOK Gorica. Iako nisu ni jednom održali zajednički trening cijele ekipe, niti pokušali uigrati postavu one će pokušati ostvariti prolaz skupine za što je potrebno osvojiti minimalno drugo mjesto. Trener Damir Rukovanjski u zadarski Faklensteiner hotel odveo je Karlu Krstić, Deu Kopljar, Anu Ivanković, Anju Kolarević, Ingu Rukovanjski, Ivu Šikić, Helenu Floreani, Saru Đurišić, Elu Lazarević, Auroru Lubinu Jukić, Petru Mrak i Niku Čuturu

U ženskoj konkurenciji mlađe kadetkinje ŽOK Osijeka osvojile su 4. mjesto, OK Belišća osmo, OK Kolonija iz Slavonskog Broda 12., a OK Čepina 17., U muškoj konkurenciji MOK Mursa je treća, a Dino Šoš izabran je za najboljeg blokera turnira. Nažalost, iako su bili prijavljeni pred prvenstvo su od natjecanja uslijed posljedica korona krize odustale ekipe OK Baranja, AOK Osijek i OK Ferivi Višnjevac Osijek.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 37
odbojka.hr