Sport Danas

Sport Danas

Treneri Zvonimir Bogdanović i Damir Rukovanjski povremeno skupe svoje odbojkaše i odbojkašice u konkurenciji male odbojke i igraju jedni protiv drugih i tako se uigravaju za naredne utakmice. Dečke iz Murse očekuje uskoro prvenstvo Hrvatske u maloj odbojci, dok učenice trenera Rukovanjski nemaju šansu preći tu prepreku jer imaju i teške kvalifikacije iako i one u posljednje vrijeme igraju dobro na svojim natjecanjima. Tako su se nedavno vratili iz Slavonskog Broda s pobjedom protiv OK Valis Aurea, i tijesnim porazom od domaćih brodskih malodobojkašica.

POGLEDAJ FOTOGRAFIJE

U posljednjih šest utakmica u čak pet utakmica osvojani su bodovi. Jedino su odbojkašice iz Vinkovaca bile nepremostiva prepreka. Zadovoljstvo je to veće ako se uzme činjeica podatak da do prije pet kola ova ekipa nije imala ni jednu pobjedu u prvom dijelu prvenstva i bila posljednja na tablici. (..... VIDI FOTOGRAFIJE....)

Subota, 26 Veljača 2022 19:31

Male odbojkašice u Slavonskom Brodu

Male odbojkašice OK Slavonski Brod, OK Valis Aurea iz Požege i AOK Osijeka odigrale su turnir u dvorni Brod u Slavonskom Brodu turnir u Maloj odbojci koji se boduje i za prvenstvo Slavonije i Baranje. Radi se o konkurenciji djevojčica rođenih 2009. godine i mlađe koji igraju po sistemu četiri protiv četiri. Domaće male odbojkašice su pobijedile obje utakmice, dok su Osječanke pobijedile vršnjakinje iz Požege.

Pobjeda protiv Čepina u 2.ligi, kao i dobra igrau u Slavonskom Brodu gdje su poražene, te u četiri utakmice 1b lige za redom gdje su uzele bodove odbojkašice AOK Osijeka ušle su u mirnu fazu u obje lige. Uz to imaju i dobre izglede da prođu grupu i kadetskoj kategoriji.

Nedjelja, 20 Veljača 2022 21:10

Jakov Vlahek izborio Svjetski kup u Bakuu

 

Jakov Vlahek nastavlja oduševljavati na startu nove gimnastičke sezone. Četvrti kontrolni trening u nizu, a ovaj za Svjetskikup u Bakuu bio je ujednoi 1. kolo CRO-GYM lige, izborio je mjesto u hrvatskoj reprezentacijii to s A kriterijem za nastup u Azerbajdžanu.

 

Srijeda, 16 Veljača 2022 20:47

U Tuzli odlične borbe osječkih karataša

BORNA ŽIŽANOVIĆ dječaci 2009 godište -45 kg bronca , u jakoj konkurenciji dolazi do postolja uz tri vrhunski odrađene borbe gubimo u polufinalu , te u repasazu pobjedom od 2:0 dolazi do postolja i bronacane medalje

Samo ti i ja znamo koliko ti ovo znači. Mi znamo što si sve prosao da bi došao do ovoga. Imao si jako težak put, ali onaj gore to vidi sve. Od igranja na ulici, po razno raznim posudbama jer u tebi nisu prepoznali ono sto je Gorica i sada Osijek, napisala je nogometašica ŽNK Osijek na svom instragram profilu nakon dolaska supruga Kristijana Lovrića u NK Osijek

Utorak, 18 Siječanj 2022 09:04

Karate - Esekerima prve ovogodišnje medalje

U Zagrebu je ovaj vikend održano prvo ovogodišnje natjecanje na kojemu su uspješno nastupili naši najmlađi natjecatelji u katama, kaže Joco Đukić trener KK Esseker Osijek.

Aktualni raspored treninga i utakmica AOK OSIJEK, AOK OSIJEK II, AOK OSIJEK JUG2, (promijenjeno 03.10.22.)

NAPOMENA: Svi oni koji ne mogu iz nekoga razloga doći na trening svoje grupe mogu se najaviti i doći na trening druge skupine

U rasporedu treninga naznačeno je vrijeme kada dolazi trener i ulazimo u dvoranu, a ne kada je početak

Povređene igračice imaju pravo na korištenje našeg fizioterapeuta, a povreda ne znači da se ne dolazi odrađivati treninge prilagođene povredi

OTVORI - INFORMACIJE O KUPNJI OPREME

OTVORI LINK - PODACI O KLUBU I PLAĆANJU ČLANARINE /OD 1.RUJNA IMAMO ODLUKU O NOVIM IZNOSIMA ČLANARINA)

RASPORED SLUŽBENIH NATJECANJA U ODBOJCI NA PIJESKU

 

 

 

Četvrtak, 14 Listopad 2021 13:11

U Ivanecu 17 medalja za KK Eseseker

U Ivancu je u nedjelju održan 13. MEMORIJALNI KARATE TURNIR   na kojem su uspješno  nastupili i natjecatelji našega Kluba u katama i borbama.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 4 od 116