Sport Danas

Sport Danas

Nedjelja, 20 Prosinac 2020 20:13

MOK Mursa jesenski prvak

Završio je prvi dio prvenstva muške hrvatske Super lige. Odbojkaški osječke Murse drže vodeću poziciju ispred zagrebačke Mladosti i odbojkaša iz Kaštela.

Na obje sprave napravila sam svoje vježbe od početka do kraja, a to mi je jako bitno. S ručama sam zadovoljna, završila sam šesta, ali gredu sam mogla napraviti čišće i bolje. Na njoj sam bila sedma, ali zadovoljna sam jer sam mentalno ostala na spravi, nisam pala, napravila sam vježbu do kraja. Ovo mi je prvo finale Europskog prvenstva, točnije, dva finala i jako sam zadovoljna. Nadam se da će u budućnosti biti još puno ovakvih prilika“, komentirala je 18-godišnja Zagrepčanka.

Petak, 18 Prosinac 2020 07:23

Povijesni uspjeh hrvatskih gimnastičarki

Četiri europska finala - ekipa i Korent i Zwicker u lovu na medalje

Povijesni dan za hrvatsku gimnastiku sa čak tri osvojene medalje na Europskom prvenstvu u Turskoj! Bravo za Tina, Filipa i Aurel, objavio je na svom FB profilu Marijo Možnik, proslavljeni hrvatski gimnastičar i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza. Naime, Hrvatska ima tri viceprvaka Europe! Tin Srbić obranio je prošlogodišnje srebro na preči, Filip Ude nakon 12 godina ponovno je srebrni na konju s hvataljkama, a Aurel Benović u svom prvom europskom finalu viceprvak je na parteru. Robert Seligman ostao je korak do postolja, 4. na konju s hvataljkama.

Dvostruka hrvatska olimpijka Ana Đerek osvojila je prvo izdanje seniorske CRO-GYM lige, dok je Sara Šulekić ukupna pobjednica među juniorkama

Utorak, 01 Prosinac 2020 18:05

3032 osobe ozdravile u posljednja 24 sata

U posljednja 24 sata zabilježeno je 2900 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 21250

U vlasništvu države i gradova su i sobe na lijevoj, i na desnoj slici. U oba bi bili smješteni ljudi koji cijeli život plaćaju zdravstveno osiguranje a mnogi i dopunsko. Hladna sportska dvorana, ili topla studentska ili đačka soba. U Osijeku je 370 soba novog studentskog doma prazno, preko 200 kreveta u srednjoškolkskim domovima jer su slobodni pošto je nastava on line

Neuseljeni studentski dom u Osijek 350 dvokrevetnih soba. On line nastava i prazno 250 kreveta u srednjoškolskim domovima. Prazni hoteli u Našicama, Donjem Miholjcu, te Termia u Bizovcu.

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata na koronavirus je testirano ukupno 360 uzoraka, s time da se od tog broja na područje Osječko-baranjske županije odnosi 336 uzoraka od kojih je 166 bilo pozitivno.

 

<< Početak < Prethodno 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 10 od 116