Sport Danas

Sport Danas

Prava i odlična predigra FIG-u za juniorke i seniorke jučer su bili nastupi Ive Janjić i Barbare Čuljak. Uz to je još Iva dobila i jednu brončanu medalju iz vježbe iz obruča. Detaljnije rezultate objaviti ćemo u narednim izvještajima. Inga Rukovanjski je odradila prve dvije vježbe u juniorskoj konkurenciji. Danas slijede još vježbe s trakom i čunjevima.

Kod najmlađih kadetkinja u finalu su se susrele dvije osječke ekipe, ŽOK Osijek i ŽOK Osijek Jug 2, a pobjedu je otišla u ruke ŽOK Osijek Juga 2.

11-ti Međunarodni FIG turnir "Ritam kup 2017" ovaj vikend u beogradskoj dvorani Slodes na Rakovici bit će i novi izazov za tri osječke ritmičarke. U juniorskoj konkurenciji na FIG natjecanju naš predstavnik je Inga Rukovanjski. S dva rekvizita nastupa u subotu, a s dva u nedjelju. No, njezine mlađe kolegice Iva Janjić (2007) i Barbara Ćuljak (2006) svoje vježbe pred sutkinjama će odraditi već u subotu prijepodne,

U zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo u subotu, 22. travnja 2017. godine održati će se ZAPREŽNO NATJECANJE – KUP DRŽAVNE ERGELE ĐAKOVO – FINALE KUPA, u kategorijama jednoprega i dvoprega s početkom u 14:30 sati.

ZA SVE POSJETITELJE ULAZ JE SLOBODAN

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija na ovogodišnjem ekipnom Europskom prvenstvu u Luksemburgu igrat će u elitnoj diviziji!

Hrvatice su veliki korak prema eliti napravile svladavši u prvom susretu play-offa Srbiju u Novom Sadu s uvjerljivih 3:0, a pobjedu su upisale i u utorak navečer u uzvratu koji se igrao u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ova sudionica Olimpijskih igara u Brazilu, koja se bavi i baletom i ritmičkom gimnastikom oduševila je svojim vježbanjem na parteru u Ljubljani. Pogledajte kratki promotivni film o ovoj Amerikanki azijskog porijekla./opširnije

Petak, 14 Travanj 2017 21:18

Rezultati i ocjene s Aura kupa u Zagrebu

Iva Janjić je u A programu 2007. godišta bila vrlo dobra, ali rigorozni suci su njezinu vježbu u višeboju “nagradili” tek toliko da zauzme peto mjesto, piše Glas Slavonije.

Ekaterina Selezneva po mišljenju sutkinja u zagrebačkoj dvorani u Lučkom bila je toga vikenda najbolja seniorka. Da je pobijedila i drugoplasirana Garsia ne bi bilo pogrešno. Obje su bile besprijekorne. No, službeno je Ekaterina najbolja, a mi vam prilažemo video snimke ove fantastične ruske ritmičke gimnastičarke da vidite ono što su neki vidjeli i uživo. Selezneva je doslovce oduševila i ostavila bez daha mlađe natjecateljice koje su ju promatrale sjedeći pored partera.

U Zagrebu na nedavno održanom prijateljskom turniru u organizaciji GK Aura imali smo prilike vidjeti španjolsku reprezentativku u ritmičkoj gimnastici Saru Llanu Garciu i doista uživali u njezinim nastupima u vježbama.

Sada...kada je sve gotovo, kada sam dobio utakmicu života htio bih se zahvaliti svima Vama. Vama koji ste bili uz mene dok sam proživljavao najteže trenutke svoga života. Najveću zahvalu upućujem njima dvojici...dvojici koji su mi pružili novi život. Mojim trenerima. Mojim anđelima. Nema tih riječi kojima im se mogu zahvaliti. Također, veliko hvala mojoj obitelji, mojim roditeljima, mojim curama, rođacima, prijateljima, poznanicima...Svi vi, dali ste mi snagu da izdržim sve ovo. Na kraju, najveću zahvalu upućujem svojoj supruzu Tanji, koja je sve ovo vrijeme bila uz mene 24 sata na dan. Vrijeme je da se krene u nove životne izazove, nove pobjede. NIKADA NEĆU ODUSTATI, napisao je na svom fb profitlu naš proslavljeni gimnastičar Tomislav Marković koji se oporavlja nakon doživljenog infarkta i dodao
HVALA VAM SVIMA PUNO

<< Početak < Prethodno 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 10 od 77

ferivi