Sport Danas

Sport Danas

Ovoga puta nemamo ni rezultate i ni fotografiju s Rondo kupa jer organizator nije dozvolio da odrade svoj posao ni fotograf ni novinar Sport-danas. Ova jedna fotografija je kradom uslikana s vrha tribina.

 

OK ĐAKOVO II AOK OSIJEK II 3:1
       1. set: 25:27
     2. set: 25:20
     3. set: 25:21
     4. set: 25:20
     ukupno: 100:88
Natjecanje: 3. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA - SLAVONSKA LIGA – grupa B, 1. kolo
Ukupno trajanje utakmice: 97 minuta
Vrijeme početka: subota, 17. listopada 2020. u 16,00
1. sudac: Barbara Bogdanović
zapisničar: Lukrecija Šarić
Subota, 17 Listopad 2020 18:21

Filip Ude osvojio CRO-GYM ligu!

Srebrni hrvatski olimpijac Filip Ude (GK MZ Macan) ukupni je pobjednik prvog izdanja CRO-GYM lige. Čakovčanin je na 1. kolu u Osijeku bio treći, zatim slavio na svom terenu u Nedelišću, da bi danas u Sportskom centru Lučko u završnom 3. kolu ponovno bio najbolji i uzeo ukupnu pobjedu.

Četvrtak, 08 Listopad 2020 17:04

Osnovan Gimnastički klub Bjelovar

Hrvatska gimnastička obitelj dobila je novo pojačanje. Na Skupštini održanoj u Gradskoj vijećnici osnovan je Gimnastički klub Bjelovar. Ovaj grad je nakon više od pedeset godina dobio gimnastički klub i to na inicijativu danas imenovanog predsjednika kluba Tomislava Cuga, te dopredsjednika Zorana Pajića i tajnika Ivana Nikolića. Klupski Izvršni odbor uz njih će činiti još i Nikola Kovaček i Matija Šokec.

Christina Zwicker na gredi i Tin Srbić na preči osvojili su zlatne medalje na Svjetskom kupu u Szombathelyju! Moja prva medalja sa svjetskih kupova i odmah zlato, komentirala je nakon osvajanja zlata Zwicker.

ŽOK Osijek je najbolji pobijedivši sve utakmice. Od slavonskih ekipa nastupili su još ŽOK Ferivi Višnjevac na 15.mjestu, te iza 17. mjesta plasirali se još OK Đakovo, OK Kolonija Slavonski Brod, OK Našice i AOK Osijek.

Pjeskašice AOK Osijeka i KOP Retfale iako su još na svom retfalačkom terenu na pijesku započinju i svoju dvoransku sezonu. Danas počinju igre u skupini gdje će odmjeriti snage s OK Sinj, OK Kastav i HAOK Gorica. Iako nisu ni jednom održali zajednički trening cijele ekipe, niti pokušali uigrati postavu one će pokušati ostvariti prolaz skupine za što je potrebno osvojiti minimalno drugo mjesto. Trener Damir Rukovanjski u zadarski Faklensteiner hotel odveo je Karlu Krstić, Deu Kopljar, Anu Ivanković, Anju Kolarević, Ingu Rukovanjski, Ivu Šikić, Helenu Floreani, Saru Đurišić, Elu Lazarević, Auroru Lubinu Jukić, Petru Mrak i Niku Čuturu

U ženskoj konkurenciji mlađe kadetkinje ŽOK Osijeka osvojile su 4. mjesto, OK Belišća osmo, OK Kolonija iz Slavonskog Broda 12., a OK Čepina 17., U muškoj konkurenciji MOK Mursa je treća, a Dino Šoš izabran je za najboljeg blokera turnira. Nažalost, iako su bili prijavljeni pred prvenstvo su od natjecanja uslijed posljedica korona krize odustale ekipe OK Baranja, AOK Osijek i OK Ferivi Višnjevac Osijek.

Tko će roditeljima koji deset godina ulažu ogromne novce u svoje dijete u sportu nadoknaditi ovih šest mjeseci. Tko će sportašu s ambicijama nadoknaditi izgubljeno. Zašto samo brinu o osjećaju vlasnika trgovačkih centara što nisu radili nedjeljom. Pa ni jedna trgovkinja nije ni željela raditi nedjeljom. A svaki sportaš je htio trenirati i roditelji su i dalje željeli platiti tu aktivnost. Potrošli i sve je propalo. Ustavni sud raspravlja o radu nedjeljom. A tko će meni kao roditelju nadoknaditi novce. Ustavni sud?

Hrvatska i Srbija ne puštaju sportaše u školske sportske dvorane. Time su već neko vrijeme omogućili propadanje mladih sportaša kojima su sportske dvorane u školama jedino dostupne. Gradovi i općine su izgradile školske dvorane u sklopu škola da ih mogu koristiti na učinkovit način. Tijekom dana za nastavu, a u večernjim satima za svoje sportske klubove redom za amatere i mlade sportaše. Mladi sportaši mogu u noćni klub, u kafiće, mogu u McDonalds, mogu u natrpane tramvaje i autobuse, ali pridržavajući se svih higijenskih mjera u svoju trening dvoranu ne mogu. Inače, još prije dva mjeseca svi su klubovi dobili naputke od HZJZ kojih se mjera moraju pridržavati tijekom treninga u zatvorenom prostoru. I nije problem ih se pridržavati. Ali ravnatelji i Ministarstvo su neumoljivi

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 106