Uspješno proveden program zimskih prazničnih igara u dvorani. Pretežno smo igrali odbojku podijeljeni u tri različite skupine. Mnoge članice kluba u vrijeme zimskih praznika svo vrijeme su provele u Osijeku. Za nijh smo organizirali igranje dvoranske odbojke, ali i one na pijesku, ali u dvorani. A jedna skupina odrađivala je i dodatne kondicione treninge. Jedan dio njih proveo je praznike izvan Osijeka, a redovitim treninzima Odbojkaškog kluba Agrotehnika.

Mlađe kadetkinje Agrotehnike fantastičnom pobjedom od 2:0 nad OK Našice startale su u mlađe kadetskoj ligi. U drugom kolu su poražene od Kolonije iz Slavonskog Broda 2:1, inače domaćinom prva dva kola.

VIDEO: treninga pliometrije, ili da svi razumiju radi se o treningu skočnosti u odbojci. Veoma zanimljiv video

Natjecanja u odbojci na pijesku u velelebnoj areni na obali oceana počinju već u subotu u 6.kolovoza. Na LINKU MOŽETE PRATITI REZULTATE

Mlađe kadetkinje KOP Retfale posustale su tek u polufinalu i morale se zadovoljiti četvrtim mjestom nakon tri pobijede koje su ostvarile u grupi. Juniorke istog kluba osvojile su srebrnu medalju, dok su juniorke KOP Osijek morale se zadovoljiti 8 mjestom jer su igrale samo s jednim parom.

U četvrtak na teren u Gradskom vrtu izlaze odbojkašice rođene 1998.godište i mlađe, te dečki rođeni 2001.g i mlađi. U petak kvalifikacije imaju djevojke u kategoriji 2001. i mlađe.

<< Početak < Prethodno 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 11 od 27
odbojka.hr

ferivi