Tom pobjedom ekipa MOK Željezničara je po treći put uzastopno kolo prije kraja lige osigurala tituli prvaka 2.A.Hrvatske odbojkaške lige –ISTOK. To je veliki rezultat  za najstariji odbojkaški klub u Osijeku koji u te tri godine je izgubio svega jednu utakmicu u natjecanju

Nakon što je 22 ekipe krenulo u natjecanje Prvenstva Slavonije i Baranje došlo se i do razigravanja za pozicije. Donosimo rezutat tablice i grupe za razigravanje od sedmog do desetog mjesta. Kao i obično, ŽOK Osijek Agrotehnika bila je nekompletna ali ipak može biti zadovoljna desetim mjestom u Slavoniji i Baranji. Osim što je nekompletna, pokazalo se da i ekipi nedostaju jako i dvije igračice koje su prešle u ŽOK Osijek.  U zadnjim utakmicama sve tri utakmice izgubile su u tie breaku.

Nakon cjelodnevne igre i zabave najmlađe odbojkašice, a to su one rođene 2006. i mlađe, razigrale su i za plasman od 1. do 16. mjesta. Prvo mjesto osvojila je ekipa Višnjevca. Najmlađe odbojkašice Agrotehnike osvojile su peto mjesto.

Drugi turnir za proboj u viši rang natjecanja kadetskog prvenstva Slavonije i Baranje igra se u slavonsko brodskoj dvorani Viljuš. Nakon prvog turnira u Đakovu, Agrotehnika zauzima treće mjesto koje će pokušati zadržati i nakon tri utakmice u Slavonskom Brodu.

Mlađe kadetkinje Agrotehnike iz Osijeka, Baranje iz Belog Manastira, Kolonije iz Slavonskog Broda i kluba Jug 2 u nedjelju će odmjeriti snage u dvorani Gradski vrt. Odbojkašice Agrotehnike pokušati će osvojiti što je moguće više bodova s novom postavom nakon što su ih nenadano prije dva mjeseca napustile standardne prvotimke Tribuljak i Drenjančević, a zbog ne treniranja ne mogu računati ni na Teu Ribičić. I ako se uzme u obzir da nema od prošle godine ni Lucije Mandić jasno je da je pred djevojkama veliki izazov

Mlade odbojkašice Agrotehnike po prvi puta u 15 godina svoje povijesti na neko natjecanje otišlo je organiziranim prijevozom od strane grada.

<< Početak < Prethodno 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 8 od 25
odbojka.hr

ferivi