U okviru 21. Sportskih igara mladih u Splitu održana je državna završnica za odbojkašice u kategoriji 2002. i mlađe, te 1999. i mlađe, te u muškoj kategoriji 2002. i mlađi.

Mlađe kadetkinje su prvakinje Hrvatske, a druga, mlađa osječka ekipa nakon trećeg mjesta u skupini osvojile šesto mjesto, a juniorke za koje su igrale puno mlađe djevojke od izlaznog godišta osvojile su također šesto mjesto.

Odbojka i odbojka na pijesku. Sportske igre mladih u Osijeku, koje su i kvalifikacije za završnicu u Splitu održavaju se u dvorani Jug u ponedjeljak i utorak, te na pješčanom terenu Srednjoškolskog igrališta u srijedu i četvrtak

Ema Zgonjanin, Katarina Domjanović, Sunčica Jurković, Inga Rukovanjski, Larisa Darojković, Lara Tompa, Lucija Mandić i Dora Đurišić mlađe su kadetkinje i uz Čendresu Vezaj koja je ulazno kadetsko godište  uspješno su odigrale prvenstvo Hrvatske u starijoj kategoriji, kadetskoj.

Predivan dan i odlično igre osječkih pjeskašica na prvenstvu Hrvatske za mini odbojku na pijesku i kadetkinje. Mini odbojkašicama Sari Đurišić, Barbari Mandić, Ani Vuksan, Heleni Floreani, Luni Kraljik i Ingi Rukovanjski za dlaku je izbjeglo polufinale i borba za medalju na prvenstvu Hrvatske. U odlučujućem setu protiv ekipe Zagreba Inga Rukovanjski i Luna Kraljik pobijedile su svoje suparnice s čak 21:8. No, za prolaz u finale bila je potrebna pobjeda od 21:6 što se činilo nemoguće na početku utakmice ali su najmlađe Osječanke skoro napravile veliko iznenađenje.

Čendresa Vezaj, Lara Tompa, Lucija Mandić pokušati će uz pomoć Eme Zgonjanin, Katarine Domjanović, Dore Đurišić, Larise Darojković, Sunčice Jurković, Inge Rukovanjski i Lune Kraljik pokušati ostvariti što je moguće bolji rezultat na kadetskom prvenstvu države koje se u subotu održava na terenima na Jarunu u Zagrebu.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 6 od 25
odbojka.hr

ferivi