Evo kako je nekadašnji tajnik Hrvatskog odbojkaškog saveza Petar Rilović, i predsjednik suspendiranog Ženskog odbojkaškog kluba Zagreba prokomentirao posljednje poraze ženske hrvatske odbojkaške reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Komentirao je na svom fb profilu.

Utakmice 2. dijela prvenstva odbojkašica u drugoj hrvatskoj ligi istok počinju već 23. siječnja

Ženska reprezentacija Hrvatske u sjedecoj odbojci je na pripremama u Braslovču u Sloveniji. Tamo intenzivno treniraju za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se odrzava u mjestu Podčetrtek od 07. do 15.11.2015.

Odbojkašice Agrotehnike po mnogima imaju mnogo problema u 2.ligi istok. No, u klubu ističu da su se pripremili na to da će se boriti za opstanak.

Iako nisu bili kompletni, i imali samo dvije igračice izlaznog godišta mlađe kadetkinje ŽOK Osijek Agrotehnike na dobrom su putu da osiguraju drugi krug.

Naša odbojkaška reprezentacija je u usporedbi s brojem klubova i aktivnih igrača odlična. Iz toga razloga teško je za shvatiti da se nađe netko tko na rezultat ostvaren na Europskom prvenstvu ima bilo kakav prigovor. U biti, posebno u muškoj odbojci, moramo biti sretni kada se god plasiramo na neko natjecanje kao što su Europska i Svjetska prvenstva.

<< Početak < Prethodno 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 9 od 21
odbojka.hr

ferivi