VIDEO: treninga pliometrije, ili da svi razumiju radi se o treningu skočnosti u odbojci. Veoma zanimljiv video

Natjecanja u odbojci na pijesku u velelebnoj areni na obali oceana počinju već u subotu u 6.kolovoza. Na LINKU MOŽETE PRATITI REZULTATE

Mlađe kadetkinje KOP Retfale posustale su tek u polufinalu i morale se zadovoljiti četvrtim mjestom nakon tri pobijede koje su ostvarile u grupi. Juniorke istog kluba osvojile su srebrnu medalju, dok su juniorke KOP Osijek morale se zadovoljiti 8 mjestom jer su igrale samo s jednim parom.

U četvrtak na teren u Gradskom vrtu izlaze odbojkašice rođene 1998.godište i mlađe, te dečki rođeni 2001.g i mlađi. U petak kvalifikacije imaju djevojke u kategoriji 2001. i mlađe.

Pobjednik muških kvalifikacija u odbojci na pijesku je ekipa MOK Mursa. U svojoj kategoriji 2001.g.i mlađi bili su bolji od ekipe Poleta.

Ženske kvalifikacije nastavljaju se su u četvrtak, 16.6. u 14 sati na Srednjoškolskom igralištu.

Katarina Repušić, Ivana Babić, Helena Bošnjak, Lucija Mandić i Lara Tompa su bile i do tri godine mlađe od svojih suparnica u nedjeljnoj završnici prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Mlađe kadetkinje su morale igrate umjesto kadetkinja jer Ariana Lazarević, Tea Pavlović i Lucija Rešetar ove godine nisu bile zainteresirane za nastup na Jarunu.

<< Početak < Prethodno 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 10 od 25
odbojka.hr

ferivi