Srijeda, 30 Ožujak 2022 15:10

mala odbojka - AOK Osijeku drugo mjesto u Vukovaru

Napisao 

U prvoj utakmici odbojkašice AOK Osijeka bile su bolje od OK Belišće, ali su u finalnoj izgubili od OK Slavonski Brod koje su prije dva tjedna pobijedili u Požegi

Prije dva tjedna pobjedama u Požegi nad eipama iz Požege i Slavonskog Broda, male odbojkašice AOK Osijeka izborile su turnir u Vukovaru gdje su nastupile četiri ekipe. Pored AOK-a igrale su djevojčice iz Vukovara, Belišća i Slavonskog Broda. U prvoj utakmici snage su odmjerili domaćin natjecanja OK Ena Vukovar i OK Slavonski Brod. Bolja je ovoga puta bila ekipa iz Broda. U drugoj utakmici sastale su se učenice trenera Damira Rukovanjskog s malim odbojkašicama OK Belišće. Pobjednice tih utakmica OK Slavonski Brod i AOK Osijek sastali su se u borbi za prvo mjesto a bolje su ovoga puta bile Brođanke. Ovo je inače bila treća utakmica ovih dviju ekipa i nakon što su svake dobile po jednu, prevaga ovoga puta ide u Slavonski Brod.

- I ovoga puta ne uspijevamo doći kompletni. Zbog bolesti nismo mogli računati ponovno na našu najvišlju igračicu Karlu Kristić, te na Zaru Efremov, kao i na Doru Vajdu, rekao je Damir Rukovanjski.

U Vukovaru su nastupile Katarina Hegeduš, Tara Getoš, Ruža Božičević, Tea Živković, Maja Turčan, Ida Ostojić, Ana Jurković, Leona Greganić, Marta Lukac, Tena Pirić, Lucija Vitić, Katja Poljak, Ana Aračić, Mila i Nika Bizacki.

odbojka.hr