Ponedjeljak, 10 Studeni 2014 06:18

Anja i Borna osvojile Banja Luku

Napisao 

Najvrijedniji  rezultat je postigla Anja ─ćuk,  kadetkinja  u katama koja je sa ─Źetiri ostvarene pobjede osvojila 1. mjesto. U mu┼íkoj konkurenciji kadeta u katama  nastupio je Leon Ifko ali je onato─Ź dvije ostvarene pobjede,  zbog sustava natjecanja bez repasa┼ża ostao bez medalje.

U Banja Luci je odr┼żan Me─Ĺunarodni karate turnir na kojem je nastupilo oko 630 natjecatelja iz 8 dr┼żava sudionica.
Natjecateljima Essekera je ovo bila jo┼í jedna provjera pred nadolaze─ça Dr┼żavna prvenstva za kadete,  juniore i mla─Ĺe seniore. u katama i borbama. 
Najvrijedniji  rezultat je postigla Anja ─ćuk,  kadetkinja  u katama koja je sa ─Źetiri ostvarene pobjede osvojila 1. mjesto. U mu┼íkoj konkurenciji kadeta u katama  nastupio je Leon Ifko ali je onato─Ź dvije ostvarene pobjede,  zbog sustava natjecanja bez repasa┼ża ostao bez medalje. U borbama je  Borna  Gudelj  u  kategoriji  mla─Ĺih kadeta do  45 kg. osvojio 1. mjesto.   Junior  Tin Dujmovi─ç  je  u kategoriji do 55 kg osvojio 3. mjesto, dok je mla─Ĺi senior Domagoj Bor┼ío┼í do 67. kg  zauzeo 2. mjesto. U borbama su dobar nastup imali i najmla─Ĺi natjecatelji Borna Plazibat  i Petar Gudelj ali su ovaj puta ostali bez medalje.
Slijede─ça provjera forme na┼íih natjecatelja je  22. 11. 2014. na  KUPU OSIJEKA  koji po deseti puta organiziramo povodom Dana grada Osijeka.

karate eseker borna gudelj