Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 21:22

Barbara, Klara i Zoe još uvijek imaju šanse da odu na Europsko prvenstvo

Napisao 

U nedjelju u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i U21 pojedinačno i ekipno na kojemu su naši članovi ostarili izvrsne rezultate.

Prvo su na tatami izašli juniori ekipno a naša ekipa u sastavu Dino Adamović, Ivor Premec, Patrik Kokić je sa tri uvjerljive pobjede osvojila prvo mjesto i napravila veliki iskorak za plasman na Eurosko prvenstvo koje se održava u Rusiji (Soči) početkom veljače.  Nažalost ženska ekipa u sastavu Barbara Kokić, Klara Cindrić, Zoe Stober su nakon poraza u prvom kolu dobile priliku da se u repasažnim borbama bore za treće mjesto što im je na kraju i uspjelo te su se okitili broncom. Postignutim rezultatom i dalje imaju izglede za plasman na Europsko prvenstvo a to im može donijeti dobar plasman na Međunarodnom turniru u Samoboru koji je posljednji bodovni turnir za izbor reprezentacije.

U pojedinačnim nastupima najviše uspjeha je imala juniorka Anja Ćuk koja je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju isto kao i kadet Patrik Kokić.

Treće mjesto u kategoriji kadeta je osvojio Dino Adamović i Zoe Stober kod kadetkinja, kao i Ivor Premec u kategoriji juniora.

Bez pojedinačne medalje su i pored dobrog nastupa ostale Maja Skrenković, Klara Cindrić i Barbara Kokić.

ferivi