Ponedjeljak, 24 Ožujak 2014 11:15

Rondašice preplavile novosadski SPENS

Napisao 

Učenice Branke Stojović i Marine Gvozdenović uzimale su medalje u grupnim vježbama, u A programu za pionirke, te u B programima

Nemamo još uvijek sve rezultate ali jasno je da je pet grupa osvojilo medalje u svojim vježbama u C i B programu. U A programu su nasutpile Barbara Šelendić i Inga Rukovanjski u kategoriji pionirki rođenih 2004.godine. U višeboju je pobijedila Barbara Šelendić, a drugo je mjesto zauzela klupska kolegica Inga. Barbara je sudjelovala s rekvizitima lopta i obruč, a Inga s obručem i vijačom. Inga je osvojila zlato s obručem i sedmo mjesto s vijačom, a Barbara zlato s loptom, i srebro s obručem. S njima su u konkurenciji bile još bugarke Yana Gancheva, Valentina Nikolova i Teodora Sabeva, mađarice Bondor Lena, Klein Fruszina, Szentes Hana, Bondor Maina i Meszaros Mandula. Domaće su predstavljale Staša Bosanac i Doris Kovačević iz Beograda.

U B programu su nastupile još Rondašice Nina Šajber, Dora Brković, Lea Majdiš, Ana Sili, Anamariaj Reba, Lorena Jelošek, Lea Zmajić, Ena Rastija, Patricija Mate, Katja Kremer.

Rezultate očekujemo i odmah po dolasku ćemo ih objaviti a do tada pogledajte fotografije s natjecanja