Utorak, 07 Veljača 2023 12:07

AOK Osijek poražen u Đakovu, a vodstvo OK Đakovo žali se da su ih suci pokrali

Napisao 

Gubili smo cijeli prvi set da bi se do kraja uspjeli vratiti. Kod rezultata 22:22 prva sutkinja nam je uzela dva poena kardinalnim greškama što nas je dodatno poljuljalo, stoji u dijelu objave teksa na instagram profilu OK Đakovo.

 

Pobjednički smo ušli u drugi dio sezone! Danas smo u Đakovu igrali prvu utakmicu drugog dijela sezone protiv raspoloženog gosta. Činjenica kako smo za drugi dio sezona ostali bez dvije standardne igračice, kapetanice Josipe Radoš (zbog ozljede koljena) i Dorotee Habijanec (zdravstveni problemi), dodatno je poljuljala naša nastojanja za visok plasman. Međutim, i dalje smo svjesni svojih kvaliteta i borit ćemo se do kraja, ističu u OK Đakovo na svom Instagram profilu nakon 3:1 pobijede nad AOK Osijek. No, nakon prvog seta koje su izgubili,domaći trener Dragan Božić i osoba koja je okretala brojeve na semaforu obrušili su se na suce i gostujućeg trenera da su ih došli pokrasti.

 

„Utakmica je počela loše po nas, griješili smo na servisu, nismo imali deje u napadu i gošće su to znale iskoristiti. Gubili smo cijeli prvi set da bi se do kraja uspjeli vratiti. Kod rezultata 22:22 prva sutkinja nam je uzela dva poena kardinalnim greškama što nas je dodatno poljuljalo, ali ne i izbacilo iz ritma, između ostalog stoji u objavi na instagramu đakovačkog kluba. Evo što o toj situaciji kaže gostujući trener, Damir Rukovanjski.

 

„ Kao i uvijek trener Božić pravi šou i smatra da su svi protiv njega i da mu se namjerno šalju suci koji će baš njega pokrasti. Očito iznerviran neočekivanim gubitkom prvog seta nije se mogao kontrolirati. Vrijeđao suce, mene, a pridružio mu se i sin za zapisničkim stolom. Ni ja se tada više nisam mogao kontrolirati i odlučio sam mu se suprotstavljati. Posebno nakon što me je nazvao da mafijašom slavonske odbojke. Inače sam već prisustvovao utakmicama gdje bude posebno hrabar prema sutkinjama. Prema muškim sucima se ipak malo kontrolira. Čak saprijetio da neću nastaviti utakmicu i da ćemo otići kući. No, tu je on takvim ponašanjem totalno poremitio i moju ekipu pa smo zaključili da nemamo što tražiti, odraditi ćemo do kraja i pustiti ga da na miru pobijedi da ne bi plakao, rekao je Rukovanjski. Inače zadovoljan sam igrom svojih igračica, posebice što sam u ligu uveo i nekoliko novih igračica.

 

 

 

odbojka.hr