Subota, 26 Ožujak 2022 18:28

Dobar otpor oslabljenog AOK Osijeka

Napisao 

Iako u roku par dana ekipa AOK Osijeka prepolovljena u prva dva seta umalo su iznenadili OK Lingu. No, iskustvo je ipak presudilo

VIDI REZULTAT

Osvajanje seta bilo je u rukama i u prvom i u drugom setu. A onda neshvatljive greške i direktno napravljeni poeni za osvajanje seta za protivnika na kraju je ugasilo napore AOK Osijeka da pobijede gradskog rivala OK LIngu. 25:22, pa 27:25 i na kraju je treći set bio samo formalnost.

"Još dva sata prije utakmice mislio sam da neće biti dovoljno igračica za odigrati. Sara Đurišić nam se povrijedila, Helena Floreani je na školskom natjecanju, zbog obiteljskih obaveza nije bilo ni Ive Trampus, a iz kreveta smo doslovce izvukli i Auroru Lubina da odigra utakmica. I NIka Čutura tek se oporavila od ozljede skočnog zgloba. Ako se uzme u obzir da imamo tri maturantice koje manje treniraju, igrom moramo danas biti jako zadovoljni. Šteta što dobra igra nije na kraju okrunjena barem osvajanjem jednog ili dva seta, rekao je trener Damir Rukovanjski. No, ipak Eva Iharoš, Sara Vuletić, Csilla i Inga Rukovanjski, Aurora Lubina Jukić, Nika Čutura, Karla Krstić i Petra Mrak uspjele su odigrati utakmicu, a dio njih već sutra imaju tri utakmice kadetskog prvenstva. Ostalo nam je još tri kola igranja u 1b ligi i pet kola u 2.ligi i onda nakon kratkog odmora slijedi prelazak na pripreme za igranje 1. i 2. lige u odbojci na pijesku, ističe trener, podsjećajući da će nakon naporne sezone dvoranske odbojke kada su se igrale i po tri ili četiri utakmice u dva dana  najviše posla biti za fizioterapeuta.

odbojka.hr