Nedjelja, 21 Listopad 2018 14:19

Odlični mečevi boraca KK Essekerea u Ivancu

Napisao 

U Ivancu je održan 11.  Memorijalni karate turnir na kojem su sudjelovali i najmlađi borci Essekera. Najveća draž i uzbuđenje je bio prvi nastup u ekipnim mečevima u kojim je ekipa mlađih učenika u sastavu Luka Lovković, Mato i Marino Đukić osvojila 1. mjesto.

Uspješni nastupi su nastavljeni i pojedinačnim težinskim kategorijama u kojima je Mato Đukić osvojio treće mjesto u A kategoriji do 30 kg.

U B kategoriji do 34 kg.  Luka Lovković se pobjedom u finalnom meču popeo na najviše postolje, dok je Marino Đukić ostao bez finala ali je u repasažnoj borbi ipak uspio osvojiti 3. mjesto i brončanu medalju.

U A kategoriji također do 34 kg.  je Marino Đukić uspio doći do finala ali se zbog poraza od 1:0 morao zadovoljiti drugim mjestom, dok je Luka Lovković iskoristio repasžnu borbu za osvajanje trećeg mjesta i bronce.

Nešto stariji borac Petar  Gudelj  u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg. je također odličnim mečevima došao do finala u kojem je nešto agilniji borac iz Rijeke uspio tijesnim rezultatom od 1:0 pobijediti.

Slična situacija je bila i u starijoj kategoriji kadeta u kojoj je Petar odradio izvrsne mečeve ali se isto morao zadovoljiti srebrnom medaljom jer u finalu nije uspio pobijediti borca iz Daruvara.

Nakon svega moramo istaknuti zadovoljstvo napretkom naših boraca koji će imati još nekoliko kontrolnih turnira prije nastupa na Državnom prvenstvu koje ih očekuje početkom iduće godine

kk esseker LUKA I MARINO

ferivi