:
 
 
 
Vježbama bez rekvizita u Novom Sadu na odlično organiziranoj Ritmika Reviji plus predstavile su...
 
 
 
 
 
 
Inga Rukovanjski iz KRG Osijeka imala je na novosadskoj Ritmika reviji Plus sraz sa starim...
 
 
 
 
 
 
Drugog finalnog dana DOBRO World Cup Osijek 2019., ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek...
 
 
 
 
 
 
Lijepo sunčano prijepodne izmamilo je brojne Osječanke i Osječane u Park Petra Krešimira IV...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 20:00

Nina Lončar i Lucija Radolović hrabro pred svojim učenicama pokažu se i na natjecanjima

Napisao 

To je hrabrost. Obuku dres i pred svojim učenicama odrade povremeno vježbe na nekom natjecanju. To su Nina Lončar i Lucija Radolović, jedne od najperspektivinijih budućih trenerica ritmičke gimnastike. Rijetko je u Hrvatksoj da djeca uče od bivših ritmičkih gimnastičarki. Radi se o Nini Lončar i Luciji Radolović koje povremeno pred svojim učenicama nastupe i na nekom natjecanju. Tako su obje izašle na parter i natjecale se dva puta u Novom Sadu, a ovaj vikend je i Nina Lončar odradila vježebe s loptom i obručem u Tuzli i još osvojila i medalje.

- Ovo zovemo hrabrost. Obje su bile odlične ritmičke gimnastičarke u A programu. Nakon pet godina i sad, slabo pripremljene, prijave se, zagriju i pokažu da svi vide da imaju od koga naučiti, rekao je Damir Rukovanjski, predsjednik KRG Osijeka.

Decathlon Logo

 

Prvi nastup su obje imale na turniru u Novom Sadu u vježbama s obručem i loptom. I to je bio prvi znak da one još mogu nakon pet godina pauze ponovno na međunarodna natjecanja. Prije nekoliko mjeseci Lucija je s Ingom Rukovanjski nastupila na seniorskom natjecanju u B programu, također u Novom Sadu. U subotu je pak Nina Lončar to isto napravila u Tuzli. Moramo imati na umu da je danas u cijeloj Hrvatskoj svega nekoliko trenerica koje su se i bavile ritmičkom gimnastikom, pa je stoga pojava Nine i Lucije, ovih 21-godišnjih studentica pravo osvježenje za budućnost osječke i hrvatske gimnastike, a postoji nada da će i ovim svojim potezom potaknuti još koju bivšu ritmičarku da se oproba u novom svjetlu

 DSCF0090

 

ferivi