:
 
 
 
Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski imaju pred sobom dva jaka natjecanja. Prvo u subotu u slovačkoj...
 
 
 
 
 
 
- Nemogu vam opisati koliko mi je srce veliko ko kuća i koliko sam sretna. Bruna Jurajić i Larisa...
 
 
 
 
 
 
Ocjene koje dobiješ na Pecs kupu ako si na njega stigao bez svojih sutkinja, vrijede dvostruko....
 
 
 
 
 
 
Barbara Čuljak u Osijek nosi zlatnu medalju iz vježbe s obručem, a Inga Rukovanjski srebrnu iz...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Ponedjeljak, 04 Lipanj 2018 20:13

Inga zlatna, Lucija srebrna s loptom na seniorskom natjecanju u Novom Sadu

Napisao 

U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita bila je doista najbolja. No, odličnim vježbama do zlata i srebra u vježbama s loptom stigle su Osječanke Inga Rukovanjski i Lucija Radolović. Na kraju je Inga bila i druga u višeboju, ali odlično odrađenom vježbom s trakom doprinijela je i tom višebojnom uspjehu. Za traku je također dobila zlato, ali je jedina i radila s tim rekvizitom.

Ovo je natjecanje bilo u B programu za seniorke, a Lucija i Inga koja je još juniorka, osim već spomenute Jane za protivnice su imale seniorke, domaću Anastasiju Čančarević, zatim Mašu Matić, Emiliju Savić i te Viktoriju Marinković, sve iz Paraćina.

- Ove medalje su još draže iz razloga što nismo imali osječkih i hrvatskih sutkinja kao na svim dosadašnjim natjecanjima. Da je bilo njih, rezultat bi sigurno bio drastično drugačiji. No, nas u klubu KRG Osijek posebno veseli dobra ingina forma, ali dvije vježbe Lucije Radolović koja je povratnica u ovaj sport nakon šest godina izbivanja. Čak što više, kažu u KRG Osijek, nastupila je s obručem a da si je vježbu sastavila tek prije pet dana. Uskoro se ponovno priključuje i Nina Lončar pa klub nastavlja još jači. Jako smo zadovoljni i što se s natjecanjima odlično nosi i naša mlađa kadetkinja Larisa Ivanković koja je osvojila odlično šesto mjesto.vidi tekst

USKORO SLIJEDE I SNIMKE S NATJECANJA

krg ina postolje višeboj novi sad

ferivi