Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018 06:29

Jako dobre igre i rezultati AOK Osijeka, OK Agrotehnike i KOP Retfale na uličnoj odbojci u Apatinu

Napisao 

Prvo mjesto u grupi osvojila je jedna trojka u kategoriji 2003.godišta, te jedna četverka u konkurenciji odbojkašica rođenih 2004. godišta.

Nažalost nakon odigranih utakmica u grupama te prvih polufinalnih mečeva olujno nevrijeme prekinulo je borbu za bodove na uličnoj odbojci u Apatinu. No, nakon dva prva mjesta u skupinama i odličnih igara nije više bilo borbi za medalje. Pa se prema rezultatima i igrama u grupi, misleći na broj osvojenih setova i poena, odredilo se da dvijema osječkim trojkama pripadaju srebrne medalje u svojim starosnim kategorijama.

apatin91

- Šteta jer četverka 2004. godiša mogla je do same zlatne medalje, dok trojka 2003. godišta vjerojatno ne bi uspjela ući u finale. No, kiša je ovoga puta bila jača. No vesele nas i te dvije pobjede i prva mjesta u grupama, rekao je Damir Rukovanjski, trener AOK Osijeka, OK Agrotehnike i KOP Retfale na tom turniru gdje je sudjelovalo preko 500 odbojkaša i odbojkašica. Nastupili smo s četiri trojke kod 2003. godišta. Ema Lang, Lea Radić, Maša Dumančić, Ela Lazarević, Dea Kopljar, Inga Rukovanjski, Teuta Vezaj, Marija Ferčec, Borna Štiglec, Karla Krstić, Dora Đurišić i Ana Ivanković su igrale po grupama, dok je trojka Rukovanjski, Lazarević i Kopljar osvojila prvo mjesto nakon fantastične pobjede nad ekipom Subotice. Za četverku 2004.godišta igrale su Inga Rukovanjski, Petra Mrak, Nika Pejić i Sara Đurišić i one su u grupi doslovce zgazili sve svoje protivnice među kojima i beogradsku Vizuru. Pošto se turniru nisu odazvale sve igračice toga godiša iz našeg kluba odlično su se uklopile Sara i Nika koje su godinu dana mlađe od toga godišta. No, dalje nitko u tom godištu nije igrao zbog navedenog nevremena. Odlične igre pružile su i djevojčice u četvorki 2005. godišta a to su Marija Ljubičić, Nika Pejić, Petra Bubalović i Sunčica Alduk. U svakoj utakmici odlično su igrale, u nekim setovima izgubile i u tie breaku, ali kao i u drugim skupinama, dalje je išao samo prvak. I kod toga godišta nismo bili kompletni. Moramo istaći da su Nika Pejić i Inga Rukovanjski natrčali između dvije ekipe jer igrale su u dvije kategorije, istakli su u AOK Osijeku.

apatin mala odbojka

apatin79

 

odbojka.hr

ferivi