Srijeda, 02 Svibanj 2018 14:57

Osječki taekwondo klub odličan na turniru Bljesak

Napisao 

Održan je Memorijalni turnir Bljesak 1995 open u organizaciji taekwondo kluba  „Ogrc Novska“ . Na turnir je nastupilo 200 natjecatelja iz 25 klubova . Na natjecanju je bio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojim natjecateljima i trenericom Petrom Grcić kojoj je ovo i prvo natjecanje koje samostalno odrađuje

U natjecanju KID nastupio je naš člana Marko Skoko(-32kg)  koji nažalost gubi u polufinalnoj borbi  od Luke Ćosića (Brod) 4:5,  te se morao zadovoljiti brončanom medaljom.

U mlađim kadetkinjama nastupila je Nora Verner (-27kg) kojoj u prvom kolu predstavnica Petra Ždravac (Otok)  predaje borbu te Nora odlazi u polufinale u kojem  nažalost gubi od Sare Prpić(Grobnik) 20:0 te osvaja brončanu medalju. Gabrijela Lana Štrk(-39kg) izgubila je u prvom kolu od  Eme Bugarinović (Omega) 0:22.

Mlađi kadet Noa Muštran (-33kg) izgubio je u prvom kolu od Armena Husejnovića(Grobnik) 3:19.

U juniorskoj kategoriji nastupa Ana Pešikan (-49kg) koja u finalnoj borbi gubi od Melani Molnar(Dubrava) 3:17 te osvaja srebrnu medalju.  Mateja Šuvak(-59 kg) prvo kolo pobjeđuje Ivanu Reljanović(Cro-Cop) 0:11 te odlazi u finale. U finalu pobjeđuje Antonelu Abramović (Otok) 3:17  te osvaja zlatnu medalju. Ovim  uvjerljivim rezultatima Mateja Šuvak također osvaja titulu najbolje juniorke turnira.

ferivi