Četvrtak, 26 Travanj 2018 10:28

5. KOLO KARATE LIGE – u vodstvu KK Max Istaknuto

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U poretku klubova po broju osvojenih bodova vodi KK Max, čiji su natjecatelji i treneri cjelogodišnjim radom prikupili čak 17105 bodova. Na drugom mjestu nalazi se KK Vukovar, koji je također ostvario izvrstan uspjeh osvojivši 9560 bodova. Na trećem mjestu nalazi se KK Ictus čiji je uspjeh od 6290 bodova također za svaku pohvalu

U nedjelju, 22.4.2018., u SD Gradski vrt u Osijeku, održano je 5. kolo Otvorene karate lige Osječko-baranjske županije. Na natjecanju se okupilo 200 karataša iz 15 klubova naše regije: Hrvatska parakarate reprezentacija, Karate Akademija Osijek, Kuna, Beli Manastir, Esseker, Hrvatski Sokol, Hvidra, Max, Nexe, Nova Gradiška, Osijek Žito, Shotokan Darda, Valpovo, Višnjevac, te Ictus.

 

Ovo je kolo ujedno pretposljednje kolo Lige sezone 2017./18. Na posljednjem kolu, koje će se održati 13. svibnja, bit će dodijeljeni pehari najuspješnijem klubu sezone te najuspješnijim natjecateljima i natjecateljicama u katama, borbama te u ukupnom plasmanu (kate i borbe). Prilikom bodovanja pojedinačnih natjecatelja i klubova u obzir se uzimao plasman, broj pobjeda u kategoriji te sudjelovanje.

 

U poretku klubova po broju osvojenih bodova vodi KK Max, čiji su natjecatelji i treneri cjelogodišnjim radom prikupili čak 17105 bodova. Na drugom mjestu nalazi se KK Vukovar, koji je također ostvario izvrstan uspjeh osvojivši 9560 bodova. Na trećem mjestu nalazi se KK Ictus čiji je uspjeh od 6290 bodova također za svaku pohvalu.

 

U kategoriji najuspješniji borac sezone na prvom mjestu trenutno se nalazi Luka Požega (KK Max) s osvojenih 1320 bodova. Drugo mjesto trenutno pripada klupskom kolegi Toni Vukiću (KK Max) koji je osvojio 1120 bodova, a na trećem mjestu nalazi se Milan Ćujo (KK Ictus) s 1110 bodova.

 

Vodeća je borkinja u trenutnom poretku Lana Kockarević (KK Max) s osvojenih 1440 bodova, na drugom mjestu nalazi se Nika Vukomanović (KK Nexe) s 1200 bodova, a treće mjesto pripada Ružici Vukić (KK Max) s 1000 bodova.

 

Vodeći natjecatelj u katama trenutno je Fran Seligman (KK Hrvatski Sokol) s osvojenih 1240 bodova. Na drugom mjestu nalazi se Luka Žgela (KK Max) s 1090 bodova, a na trećem mjestu nalazi se Frano Lovrić (KK Nova Gradiška) s osvojenih 635 bodova.

 

Vodeća katašica u trenutnom je poretku Ema Alšić (KK Hrvatski Sokol) s prikupljenih 1110 bodova. Na drugom mjestu nalazi se Tea Zlojić (Ictus) sa 700 bodova, a treće mjesto pripada Lani Poturici (KK Nova Gradiška) s 695 bodova.

 

Najuspješniji natjecatelj koji je tijekom sezone sudjelovao u katama i borbama u trenutnom je poretku Luka Žgela (KK Max) s osvojenih 1730 bodova. Na drugom mjestu nalazi se Luka Požega (KK Max) s 1335 bodova, a treće mjesto pripada Fran Seligmanu (KK Hrvatski Sokol) s  osvojenih 1240 bodova.

 

Vodeća najuspješnija katašica i borkinja trenutno je Lana Kockarević (KK Max) koja je prikupila 1440 bodova tijekom sezone. Na drugom mjestu nalazi se Emanuela Kockarević (KK Max) s 1385 bodova, a treće mjesto pripada Niki Vukomanović (KK Nexe) s 1200 osvojenih bodova.

 

Posljednje kolo Lige odlučit će o ukupnim pobjednicima sezone, nakon čega slijedi ljetna stanka.

Cjelovita rang lista klubova i pojedinačnih natjecatelja nalazi se na: http://www.ekarate.eu/hr/lige/ranking/13.html

 

Sudačku postavu natjecanja sačinjavali su: Mladen Ivezić, Joco Đukić, Zdravko Perlić, Goran Mesić, Samanta Karaula, Goran Kalanj, Željko Tampolja, Kristijan Klarić, Mato Barišić, Dejan Gudelj, Niko Opačić, Zoran Kiralj, Arijan Knežević, Danijel Kufner, Matej Boršoš, Tomislav Franjić, Tihomir Kovačević, Ivana Košalin

Natjecanje je vodila Vlasta Lončarić, predsjednica Natjecateljske komisije.

U nastavku slijede rezultati u PDF prilogu teksta

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE.

 

Pročitano 260 puta

ferivi