Srijeda, 28 Veljača 2018 10:27

Video - Inga u sezonu krenula s budimpeštanskim petom mjestom u vježbi s obručem

Napisao 

Iako se činilo da je Inga Rukovanjski vježbu s obručem odradila slabije, a upravo s loptom i čunjevima jako dobro, sutkinje su odredile da je upravo obruč odrađen za odlično 5. mjesto.

U konkurenciji  22 odlične juniorke rođenih od 2003 i 2004.godišta iz Hrvatske, Njemačke, Švedske, Češke, Mađarske, Slovenije, Bugarske, Slovačke i Ukrajine je bilo stvarno teško doći do bodova i postolja. No, Inga Rukovanjski svojom izvedbom vježbe s obručem bila mu je jako blizu. Osvojila je 5. Mjesto i što je jako dobro obzirom da KRG Osijek i Inga i dalje na natjecanje ide bez sutkinja. No, trenerice Lucija Radolović i Nina Lončar zadovoljnije su pak bile izvođenjem vježbi s loptom i čunjevima. No, sutkinje su izlazak lopte s partera par sekundi prije kraja vježbe jako kaznile pa s tim rekvizitom nije bila konkurentna. Jako je dobro radila i s čunjevima ali ipak se plasirala tek oko polovice tablice. Proljetni dio sezone Inga nastavlja ponovno za dva tjedna u Budimpešti, zatim na natjecanjima u Novom Sadu i Beogradu gdje bi joj se po prvi puta trebalo priključiti još nekoliko klupskih kolegica.

Pored Inge iz Hrvatske su u juniorskoj konkurenciji nastupile i članice zagrebačkog kluba Leda. Mia Ivković, Tara Krpan i Lara Weber iz Lede također su pokazale dobru formu, a koje su se kao i Inga uglavnom plasirale oko sredine konačnog poretka u svim rekvizitima

Video sadržaj