Utorak, 09 Siječanj 2018 20:01

Mikasa ponovno službena lopta na utakmicama hrvatskih odbojkaških liga

Napisao 

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo i službeni  povratak lopti MIKASA na Hrvatske odbojkaške terene, ističu iz predstavništva Mikase za Hrvatsku, iz tvrtke
GHIA SPORT d.o.o.

Inline image 1

Hrvatski Odbojkaški savez i MIKASA na obostrano zadovoljstvo postigli su dogovor o partnerstvu te je na taj način MIKASA postala službena lopta Hrvatskog Odbojkaškog saveza.

S početkom 2018.g. lopta MIKASA MVA200 – postala je službena lopta SUPER LIGE i PRVE LIGE.

Ostalim ligama pruža se period prilagodbe, preporuča se igranje sa MIKASA loptama ali do 01.07.2018 moguće je koristiti donedavno službene lopte.

01.07.2018 MIKASA postaje službena lopta svih natjecanja koji su pod ingerencijom Hrvatskog Odbojkaškog saveza.

Jedan dio lopti MIKASA MVA200 i kolica za lopte MIKASA BC bit će podijeljen klubovima od strane Hrvatskog Odbojkaškog saveza kao dio sponzorskog paketa tvrtke MIKASA dok smo za sve klubove pokušali ostvariti što povoljnije cijene lopti koje su navedene u tablici niže u mailu.

 Po prvi put  SUPER LIGA i PRVA LIGA imat će i službena kolica za lopte  MIKASA – BC  za službene utakmice koje također obuhvaćaju dio sponzorskog ugovora  tvrtke MIKASA i Hrvatskog Odbojkaškog saveza.

Na našoj stranici  www.mikasa.hr  pripremili smo poseban segment namjenjen za članove Hrvatskog Odbojkaškog saveza (klubove, saveze).

Tu se mogu mogu pronaći artikli za koje članovi  HOS a imaju posebne uvjete/cijene,slike,  također mogu se pronaći informacije o službenoj lopti MIKASA MVA200, loptama za Mini odbojku, sslužbenim kolicima SUPER LIGE i PRVE LIGE.

 

LINK za članove HOS a sa potrebnim informacijama:

 

http://www.mikasa.hr/grupa-proizvoda/lopte-za-hrvatski-odbojkaski-savez/

 

 

 

Kompletan MIKASA asortiman možete pronaći na našoj stranici  www.mikasa.hr

odbojka.hr

ferivi