:
 
 
 
Sredina tablice, šesto mjesto i sigurna izvedba je ono što veseli kod nastupa najmlađe...
 
 
 
 
 
 
U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita...
 
 
 
 
 
 
KRG OSIJEK i drugi dan natjecanja na Pecs kupu imao je svoju predstavnicu. Larisu Ivanković u...
 
 
 
 
 
 
Iako je imala pomoć osječke sutkinje B.S. Inga Rukovanjski nije mogla dalje od srebrne medalje u...
 
 
 
 
 
 
Najbolje odrađena vježba prema mišljenju ingine trenerice Lucije Radolović je bila ona s...
 
 
 
 
 
 
INGA RUKOVANJSKI, prvo je izvela vježbu s loptom i to jako dobro i nakon prvog kruga držala je...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Srijeda, 13 Prosinac 2017 22:22

Video: Inga - uf na kraju je dobro ispalo sa sve četiri vježbe

Napisao 

NA SNIMKAMA SU VJEŽEBE KOJE JE IZVELA OSJEČKA RITMIČARKA INGA RUKOVANJSKI U ZAGREBAČKOJ DVORANI LUČKO. Zagrebački Christmas kup u dvorani Lučko u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji okupio je jaku ekipu natjecateljica. Hrvatske natjecateljice u obje konkurencije su se dobro nosile s ritmičarkama iz Slovenije, Njemačke, Ukrajine, Portugala, BiH, Crne Gore, Srbije, Austrije i drugih zemalja. Kod juniorki, njih 19,definitivno su pokazale najbolju formu, što se tiče hrvtskih gimnastičarki Tamara Artić iz Varaždina i domaća Tena Čondor. U ovoj, juniorskoj konkurenciji bila je i Inga Rukovanjski iz KRG Osijeka koja je u višeboju završila na 11.mjestu čije snimke možete pogledati na priloženim linkovima

-          I dalje idemo s nešto lakšim vježbama, ali sam jako zadovoljna što ni u jedna od četiri izlaska na parter ni jedan rekvizit nije ispao. Moram i dalje raditi na izvođenju a uskoro će i vježbe biti pojačane rizicima i majstorstvima koji donose više bodova. No, i ovako sam očekivala ipak nešto više ocjene, ali nisam ni ovima nezadovoljna ali mislim da sam ipak s premalom ocjenom ocjenjena za vježbu s trakom, rekla je Inga Rukovanjski koja već idući vikend ima novi nastup. U slovačkoj Nitri. Tamo, kažu u KRG Osijek, očekuju također tešku i veliku konkurenciji 18 ritmičarki rođenih od 2002. do 2004. godine. „Bilo je jako teško, a posebno teško je bilo dva sata se održati zagrijanim i spremnim za nastup. No, na kraju je sve dobro ispalo. Jako sam sretna što mi je vježba s obručem konačno dobro ispala jer sam s njom na posljednjim treninzima imala problema, rekla je Inga.

-          I dalje biramo natjecanja gdje se na parteru ogledamo u pravoj juniorskoj konkurenciji u A programu gdje su protivnice od godinu do dvije stare ritmičarke. Želimo biti u društvu najboljih i njih pratiti, vidjeti što oni rade. Ima natjecanja gdje bi mogli otići i biti jedan od dvije ili tri u konkurenciji i poslije se hvaliti osvojenom medaljom, ali to nam nije za sada cilj. Veliki broj konkurentica, poznatnih i jakih, i što je moguće više izlazaka na parter da probamo svaku vježbu nam je cilj, ističu u vodstvu KRG Osijek, dodajući da shvaćaju kako je problem što za sada nemaju nikada svoju sutkinju, već nam sude sutkinje iz klubova ostalih natjecateljica u inginoj konkurenciji, ali to je ipak još veći izazov.

U natjecanju koje je organizirao KRG Zagreb u juniorskoj i seniorskoj kategoriji nije bilo više natjecateljica iz Slavonskih klubova. No, u mlađim kategorijama KRG Virovitica imala je svoje adute. Odlična je bila Lana Malčec iz KRG Virovitica s osvojenim četvrtim mjestom u jakoj konkurenciji baby A program 2009.godište.

Odlična organizacija, fantastičan tepih i ugodno okruženje u dvorani Lučko upotpunili su ovaj tradicionlni međunarodni turnir. U prilogu ovoga teksta su i svi rezultati Christmas cupa. Posebno je bilo zanimljivo nakon juniorki gledati seniorke među kojima i Leu Tkalchevich iz Njemačke, te Slovenku Aleksandru Podgoršek jer se radi o ritmičkim gimnastičarkama koje iza sebe imaju nastupe na europskim i svjetskim kupovima.

SNIMKA VJEŽBE S OBRUČEM

SNIMKA VJEŽBE S TRAKOM

SNIMKA VJEŽBE S ČUNJEVIMA

SNIMKA VJEŽBE S LOPTOM

Video sadržaj

ferivi