Subota, 26 Kolovoz 2017 20:12

Nakon kontrolnog trening natjecanja odabrane hrvatske reprezentacije u odbojci na pijesku za U16

Napisao 
Sve sudionice treninga reprezentacije na Jarunu Sve sudionice treninga reprezentacije na Jarunu

Petra Dugandžić, Lara Matusina, te Petra Purgar i Dijana Karatović na kontrolnom treningu za izbor reprezentacije U16 su svojim igrama izborile svoje mjesto za nastup na MEVZA prvenstvu protiv Slovenije idući vikend u Murskoj Soboti. Osim njih na tom treningu iz KOP Retfale u izboru su sudjelovale i Inga Rukovanjski u paru s Emom Zgonjanin, Sunčica Jurković s Katarinom Domjanović, te Iva Jakovac i Vjera Jagustin. Nakon tri kontrolne utakmice po skupinama do zadnje utakmice šansu su još imale Zgonjanin i Rukovanjski ali su poklekle u igri protiv para iz Varaždina.

Valja podsjetiti da je KOP Retfala u ovoj konkurenciji ekipni prvak Hrvatske za 2017.godinu. Pravo za nastup na kontrolnom treningu na Jarunu imao je i drugi osječki par Lara Tompa i Lucija Mandić, no kako je Tompa povrijeđena, Lucija je trebala odigrati s nekim od preostalih osječkih odbojkašica ali ipak očito nije htjela bez dosadašnje suigračice pa se nije ni pojavila na treningu na terenima zagrebačkog Jaruna. Pored dva para koja idu na MEVZA u Sloveniju, ostala tri para imali su odlične igre, posebice ako se ima u vidu da su dvije od njih šest tek 2004.godište, a izlazno godište u U16 je 2002. Na slici dolje su Karatović, Purgar, Matusina i Dugandžić nakon odličnih igara na zagrebačkim terenima odbojke na pijesku.

Fotografija Pere Dugandžića.

Osječki pjeskaši imali su jedan par na tom treningu, Karlo Jakovac i David Šmital, a koji su bez problema osigurali svoje mjestu u reprezentaciji za nastup na istom prvenstvu

Fotografija Klubodbojkenapijesku ErsteZagreb.

kandidati za mušku reprezentaciju

 

odbojka.hr

ferivi