Četvrtak, 29 Lipanj 2017 15:12

Fotografije s prvog meča Ivana Perišića i Nikše Dell'Orca u Poreču

Napisao 

Prve meč naš par je izgubio od brazilskog dvojca ÁLVARO FILHO/SAYMON BARBOSA s 2:0

LINK NA GALERIJU FOTOGRAFIJA PRVOG DANA POREČ MAYORA

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić u četvrtak ujutro je odigrao svoj prvi susret na Poreč Majoru, turniru u odbojci na pijesku koji je dio World Tour serije, on je s Nikšom Dell'Orcom izgubio od Brazilaca Alvara Filha i Saymona Barbose sa 0-2 (10-21, 10-21). 

Dvoboj Perišića i Dell’Orca s Filhom i Barbosom trebao se održati u srijedu navečer, ali je zbog nevremena prebačeno za četvrtak ujutro. Brazilci, inače pobjednici turnira iz Fort Lauderdalea, pokazali su se kao prejak suparnik i oba seta dobili sa 21-10. 

Perišić i dell'Orco će u četvrtak odigrati još jedan susret, od 21 sat suparnici će im biti Amerikanci Casey Patterson i Theodore Brunner.

Osim Perišića i dell'Orca,l tijekom četvrtka će u Poreču još nastupiti Filip Silić i Ivan Đorđević protiv Australaca Christophera McHugha i Damiena Schumanna, Krešimir Karaula i Marin Jerčić protiv Rusa Olega Stojanovskija i Artema Jarzutkina, Dina Bečić i Sara Radanović protiv Njemica Isabel Schneider i Victorije Bieneck, te Maja Roško i Jurja Vlašić protiv Švicarki Tanje Hueberli i Nine Betschart (izrvor: Slobodna Dalmacija)

odbojka.hr