Nedjelja, 04 Lipanj 2017 07:37

Odličnim igrama Pavičić, Božičević i Mlinar svladale Austriju

Napisao 
Odličnim igrama Pavičić, Božičević i Mlinar svladale Austriju izvor: CEV

Upravo odličnim servisima Katarine Pavičić, te jako dobrom obranom Nikoline Božičević uz konačno probuđenu Luciju Mlinar koja se pokazala u pravom svjetlu Hrvatska je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Japanu svladala Austriju koja je do sada igrala u odllčnoj formi. Austrijanke su dobro parirale, ali su na kraju u odlučujućem setu ostale i bez povrijeđene Nikoline Maros te su morale na kraju priznati poraz.

Grčka je odličnom igrom I pobjedom od 3:0 nad reprezentacijom Gruzije ostala veliki favorit za osvajanje drugog mjesta u grupi A. Gruzija – Grčka 0:3 (13:25, 13:25, 14:25)

Greece with a great game and victory of 3:0 against national team Georgia became a big favorite for winning second place in a group A. Georgia – Greece 0:3 (13:25, 13:25, 14:25)

 

EMMANOUILIDOU Angeliki-Melina I MERTEKI Evangelia bile su najbolje igračice u grčkoj reprezentaciji na ovoj utakmici.

EMMANOUILIDOU Angeliki-Melina and MERTEKI Evangelia were best players in Greece national team in this match.

 

Jako dobar drugi set odigrale su mađarske odbojkašice protiv favorite Rusije. Publika u dvorani Gradski vrt u Osijeku I bučni navijači iz Mađarske s pravom su burnim pljeskom nagradili obje ekipe. No, ipak utakmica Rusija – Mađarska 3:0 (25:11, 25:21, 25:7) GONCHAROVA Nataliya I KOSHELEVA Tatiana doista su odigrale odličnu utakmicu. U kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u grupi A Rusija je, nakon današnje pobjede, sigurno prva. I dalje se vodi borba za drugu poziciju.

Hungarian volleyball players played a very good set against Russia. Crowd in a hall Gradski vrt in Osijek and loud cheers from Hungary are with a loud applause rewarded both teams. But match Russia-Hungary 3:0(25:11,25:21.25:7) GONCHAROVA Nataliya I KOSHELEVA Tatiana played a great game. In cvalificitations for world championship in a group A Russia is,after today’s win,surely first. There’s still a contest for second position.

 

Tatiana KOSHELEVA, odbojkašica Rusije

-          Uvijek mislim sve najbolje o svom timu, I stavrno sam zadovoljna današnjom igrom I nadam se da ćemo I dalje nastaviti tako dobro igrati

Zsófia KALOTAI, odbojkašica Mađarske

-          Jako smo se dugo pripremale za ove kvalifikacije. Nisam dugo član ove ekipe, ali stvarno mislim da smo dobar tim I slijedeći puta će biti još bolje

 

Tatiana KOSHELEVA,volleyball player of Russia

I always think best about my team,and I’m really happy with today’s match and I hope that we are going to continuing to play like that

Zsofia KALOTAI,volleyball player of Hungary

We prepared for this for a very long time. I’m not part of this team for a very long time ut I reaaly think we are really good team and next time we will play better

 

 

Katarina PAVIČIĆ najbolja je igračica susreta Austrija – Hrvatska 1:3 (25:23, 24:26, 20:25, 16:25). Osim nje jako dobro su igrale libero Nikolina Božičević i Lucija Mlinar, Outside-spiker. U austrijskoj ekipi opet je odlično igrala Srna Marković, koja je izjavila da je jako teško igrati svaki dan utakmicu I da danas nisu  dobro igrale.

Katarina Pavicic is the best player match Austria-Croatia 1:3(25:23,24:26,20:25,16:25). Except her libero Nikolina Bozicevic and Lucija Mlinar, outside speaker, played really well too,. In Austria team again Srna Markovic played really well, and she said that its hard to play everyday another match. Today they did not play very well.

Katarina PAVIČIĆ, Hrvatska

-          Jako smo dobro odigrale i jako se dobro slažemo sa starijim suigračicama I postavile smo si cilj, a to su Olimpijske igre 2020.

-          We played really well and we get along really well with older players and we set a goal, Olimpic games 2020.

odbojka.hr

ferivi