Subota, 22 Travanj 2017 05:52

Završila otvorena prvenstva Hrvatske u maloj i mini odbojci

Napisao 

Kod najmlađih kadetkinja u finalu su se susrele dvije osječke ekipe, ŽOK Osijek i ŽOK Osijek Jug 2, a pobjedu je otišla u ruke ŽOK Osijek Juga 2.

U Rovinju završeno Prvenstvo Hrvatske za najmlađe kadete i kadetkinje u Maloj i Mini odbojci. U tri dana odigrano je 80 utakmica male odbojke i 24 utakmice mini odbojke, a sudjelovalo je ukupno 28 ženskih timova u kategorijama male i mini odbojke te 5 muških timova u kategoriji male odbojke. Sve su se utakmice igrale u dvoranama Gimnasium i Valbruna.

Nakon prva dva dana i razigravanja po skupinama kod najmlađih kadeta pobjedu je odnijela ekipa MOK Mursa Osijek. Medalje i pehare najboljima je podijelio dopredsjednik HOS-a, Arduino Popović.

Kod najmlađih kadetkinja u finalu su se susrele dvije osječke ekipe, ŽOK Osijek i ŽOK Osijek Jug 2, a pobjedu je otišla u ruke ŽOK Osijek Juga 2. Odličja najboljima dodijelio je dopredsjednik HOS-a, Arduino Popović.

U Mini odbojci između osam ekipa titulu najboljih odnijela je ekipa OK Funtana Vrsar.

Nagrade najboljim igračicama i igračima predao je stručni tajnik HOS-a, Krunomil Vedriš. Najboljom igračicom u kategoriji Mini odbojke proglašena je Nina Pulić (OK Funtana Vrsar), u kategoriji Male odbojke tu je titulu zaslužila Taisa Weinand (OK Osijek Jug 2) dok je najboljim igračem proglašen David Šmital (MOK Mursa Osijek).

POGLEDAJ SVE REZULTATE

odbojka.hr

ferivi