:
 
 
 
Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću proteklih dana bio je pun do vrha. Na jednom...
 
 
 
 
 
 
U sklopu primpream za narednu sezonu u junorskoj konkurenciji Inga Rukovanjski i trenerica Nina...
 
 
 
 
 
 
Inga Rukovanjski iz Osijeka bila je jedina ritmička gimnastičarka iz Hrvatske na natjecanju...
 
 
 
 
 
 
Mnogo natjecateljica, isto tako i veliki broj kategorija u svim programima i godištima uvijek je...
 
 
 
 
 
 
Aleksandra Podgoršek, seniorka iz Slovenije, juniorke Tena Čondor iz KRG Zagreb, Brigita...
 
 
 
 
 
 
NA SNIMKAMA SU VJEŽEBE KOJE JE IZVELA OSJEČKA RITMIČARKA INGA RUKOVANJSKI U ZAGREBAČKOJ DVORANI...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Utorak, 21 Ožujak 2017 18:13

Nakon Budimpešte na redu je i novosadski ispit za KRŠG Rondo

Napisao 

Nakon što su se vratilie iz Budimpešte Iva Janjić, Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski s još desetak svojih klupskih kolegica u subotu i nedjelju okušati će se u novosadskoj dvorani SPENS.

Iva Janjić se natjecala u A programu među djevojkama 2007. godišta i zauzela dva druga mjesta (obruč i lopta) te ušla u veliko finale. Među osam najboljih je izabrala vježbu s čunjevima i ponovno bila druga, korak iza sjajne Ruskinje Anastasije Petrove. Iva je vježbala odlično, ali u Budimpešti je bila i Petrova, koja je ipak svoj program odradila još bolje, kako u finalu, tako i u svakoj vježbi (obruč i lopta) u kojoj je Osječanka bila druga, piše Glas Slavonije. (cijeli tekst u Glasu Slavonije)

Inga Rukovanjski se također natjecala u A programu, ali među djevojkama 2004. godišta, piše u istom dnevnom listu. Inga je bila osma u vježbi s čunjevima i četvrta u vježbi s obručem. Ukupno je bila šesta u višeboju u natjecanju koje je bilo veoma čudno. Po običaju u organizaciji u Budimpešti mnogo toga ne štima, pa se tako dogodilo da se na postolje postavi djevojka koju nismo ni vidjeli na natjecanju, kao što je bio slučaj s jednom ritmičarkom iz Pećuha. No, Ingi je šesto mjesto s kojim sigurno nije bila zadovoljna ni ona, a ni trenerica Branka Stojković, donijela i nastup u finalu. Šest ritmičarki natjercalo se u nedjeljnom finalu s trakom. Inga je prema našoj subjektivnoj procjeni briljirala, bila najbolja i jedna od dvije kojoj nije ispao rekvizit. Sutkinje su na kraju taj nastup nagradile brončanom medaljom što je na kraju ipak oraspoložilo i Ingu, i trenerice u njezinoj pratnji a pored Stojković je bila i Rebeca Mađarić.

Barbara Čuljak bila je u B programu među natjecateljicama 2006. godišta i osvojila jednu broncu i to u obruču. U lopti je završila kao peta.

U priloženom filmu, amaterska je snimka s tv ekrana svih šest finalistica 2004.godišta u vježbi s trakom.

DIREKTAN PRIJENOS MOŽETE PRATITI NA OVOM KANALU

Fotografija Klub ritmicke gimnastike Ritmika.

 

Video sadržaj

ferivi