:
 
 
 
Sredina tablice, šesto mjesto i sigurna izvedba je ono što veseli kod nastupa najmlađe...
 
 
 
 
 
 
U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita...
 
 
 
 
 
 
KRG OSIJEK i drugi dan natjecanja na Pecs kupu imao je svoju predstavnicu. Larisu Ivanković u...
 
 
 
 
 
 
Iako je imala pomoć osječke sutkinje B.S. Inga Rukovanjski nije mogla dalje od srebrne medalje u...
 
 
 
 
 
 
Najbolje odrađena vježba prema mišljenju ingine trenerice Lucije Radolović je bila ona s...
 
 
 
 
 
 
INGA RUKOVANJSKI, prvo je izvela vježbu s loptom i to jako dobro i nakon prvog kruga držala je...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Utorak, 21 Ožujak 2017 18:13

Nakon Budimpešte na redu je i novosadski ispit za KRŠG Rondo

Napisao 

Nakon što su se vratilie iz Budimpešte Iva Janjić, Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski s još desetak svojih klupskih kolegica u subotu i nedjelju okušati će se u novosadskoj dvorani SPENS.

Iva Janjić se natjecala u A programu među djevojkama 2007. godišta i zauzela dva druga mjesta (obruč i lopta) te ušla u veliko finale. Među osam najboljih je izabrala vježbu s čunjevima i ponovno bila druga, korak iza sjajne Ruskinje Anastasije Petrove. Iva je vježbala odlično, ali u Budimpešti je bila i Petrova, koja je ipak svoj program odradila još bolje, kako u finalu, tako i u svakoj vježbi (obruč i lopta) u kojoj je Osječanka bila druga, piše Glas Slavonije. (cijeli tekst u Glasu Slavonije)

Inga Rukovanjski se također natjecala u A programu, ali među djevojkama 2004. godišta, piše u istom dnevnom listu. Inga je bila osma u vježbi s čunjevima i četvrta u vježbi s obručem. Ukupno je bila šesta u višeboju u natjecanju koje je bilo veoma čudno. Po običaju u organizaciji u Budimpešti mnogo toga ne štima, pa se tako dogodilo da se na postolje postavi djevojka koju nismo ni vidjeli na natjecanju, kao što je bio slučaj s jednom ritmičarkom iz Pećuha. No, Ingi je šesto mjesto s kojim sigurno nije bila zadovoljna ni ona, a ni trenerica Branka Stojković, donijela i nastup u finalu. Šest ritmičarki natjercalo se u nedjeljnom finalu s trakom. Inga je prema našoj subjektivnoj procjeni briljirala, bila najbolja i jedna od dvije kojoj nije ispao rekvizit. Sutkinje su na kraju taj nastup nagradile brončanom medaljom što je na kraju ipak oraspoložilo i Ingu, i trenerice u njezinoj pratnji a pored Stojković je bila i Rebeca Mađarić.

Barbara Čuljak bila je u B programu među natjecateljicama 2006. godišta i osvojila jednu broncu i to u obruču. U lopti je završila kao peta.

U priloženom filmu, amaterska je snimka s tv ekrana svih šest finalistica 2004.godišta u vježbi s trakom.

DIREKTAN PRIJENOS MOŽETE PRATITI NA OVOM KANALU

Fotografija Klub ritmicke gimnastike Ritmika.

 

Video sadržaj

ferivi