:
 
 
 
S trenericom Tatjanom Stojanović-Matoković Inga Rukovanjski je boravila na treniznima u KRG...
 
 
 
 
 
 
U vukovarskoj gimnastičkoj dvorani održano je Pojedinačno prvenstvo grada Vukovara. Natjecalo se...
 
 
 
 
 
 
U Sisku je  16.6. održano Pojedinačno prvenstvo hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj...
 
 
 
 
 
 
Virovitica i virovitički kraj oduševljeno je prihvatio ritmičku gimnastiku u svojoj sredini. To...
 
 
 
 
 
 
Sve je spremno za početak prvog Pirueta kupa u ritmičkoj gimnastici koji se održava u Virovitici.
 
 
 
 
 
 
U Valpovu je održano 2.kolo D programa KUP-a Hrvatske i 55. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
Utorak, 21 Ožujak 2017 18:13

Nakon Budimpešte na redu je i novosadski ispit za KRŠG Rondo

Napisao 

Nakon što su se vratilie iz Budimpešte Iva Janjić, Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski s još desetak svojih klupskih kolegica u subotu i nedjelju okušati će se u novosadskoj dvorani SPENS.

Iva Janjić se natjecala u A programu među djevojkama 2007. godišta i zauzela dva druga mjesta (obruč i lopta) te ušla u veliko finale. Među osam najboljih je izabrala vježbu s čunjevima i ponovno bila druga, korak iza sjajne Ruskinje Anastasije Petrove. Iva je vježbala odlično, ali u Budimpešti je bila i Petrova, koja je ipak svoj program odradila još bolje, kako u finalu, tako i u svakoj vježbi (obruč i lopta) u kojoj je Osječanka bila druga, piše Glas Slavonije. (cijeli tekst u Glasu Slavonije)

Inga Rukovanjski se također natjecala u A programu, ali među djevojkama 2004. godišta, piše u istom dnevnom listu. Inga je bila osma u vježbi s čunjevima i četvrta u vježbi s obručem. Ukupno je bila šesta u višeboju u natjecanju koje je bilo veoma čudno. Po običaju u organizaciji u Budimpešti mnogo toga ne štima, pa se tako dogodilo da se na postolje postavi djevojka koju nismo ni vidjeli na natjecanju, kao što je bio slučaj s jednom ritmičarkom iz Pećuha. No, Ingi je šesto mjesto s kojim sigurno nije bila zadovoljna ni ona, a ni trenerica Branka Stojković, donijela i nastup u finalu. Šest ritmičarki natjercalo se u nedjeljnom finalu s trakom. Inga je prema našoj subjektivnoj procjeni briljirala, bila najbolja i jedna od dvije kojoj nije ispao rekvizit. Sutkinje su na kraju taj nastup nagradile brončanom medaljom što je na kraju ipak oraspoložilo i Ingu, i trenerice u njezinoj pratnji a pored Stojković je bila i Rebeca Mađarić.

Barbara Čuljak bila je u B programu među natjecateljicama 2006. godišta i osvojila jednu broncu i to u obruču. U lopti je završila kao peta.

U priloženom filmu, amaterska je snimka s tv ekrana svih šest finalistica 2004.godišta u vježbi s trakom.

DIREKTAN PRIJENOS MOŽETE PRATITI NA OVOM KANALU

Fotografija Klub ritmicke gimnastike Ritmika.

 

Video sadržaj

ferivi