Nedjelja, 12 Veljača 2017 23:08

Mala odbojka: Agrotehnika prošla dalje - na put prvi puta u organizaciji grada

Napisao 

Mlade odbojkašice Agrotehnike po prvi puta u 15 godina svoje povijesti na neko natjecanje otišlo je organiziranim prijevozom od strane grada.

Po prvi puta nisu morali voziti roditelji, već profesionalni vozuači i Autobusno poduzeže iz Požege. Radilo se o odlasku na prvenstov Slavonije i Baranje, natjecanja još po skupinama. Natjecateljice tzv. Male odbojke ispratio je gradonačelnik Osijeka, Ivan Vrkić, te njegov zamjenik Vladimir Ham, te predstavnici gradskog Odsjeka za sport Darko Dumančić i Toni Brdarić. S trenericom Sašom Kraljik na put su išle Nikolina Markić, Marija Knježević,  Luna Kraljik, Helena Floreani, Bruna Kovačić, Ana Vuksan, Lara i Nina Radaković, Ena Bušić, Petra Jurić, Sara Đurišić, a podršku, a i pomoć u dvorani dala je i ritmička gimnastičarka Ronda Inga Rukovanjski.

A rezultat je bio odličan. Agrotehnika je u skupini u ovom drugom krugu krenula s treće pozicije, iza Čepina i brodske Posavine, a ispred OK Tenja. No, kako su u Slavonskom Brodu s maksimalnih 3:0 pobijedile i direktne suparnice iz Slavonskog Broda i igračice Tenja, ostvarile su plasman u natjecanje od 1. do 10 mjesta na prvenstvu Slavonije i Baranje.

odbojka.hr