Petak, 03 Veljača 2017 16:37

Gradonačelnik Vrkić održao obećanje osječkim sportašima i osigurava prijevoz na utakmice mlađih kategorija

Napisao 

Ivan Vrkić, gradonačelnik Osijeka održao obećanje dato na svom fb profilu. Radi se o tome da će grad Osijek osigurati prijevoz za sve sportaše mlađih dobnih kategorija na odlazak na službena natjecanja. Radi se o temi o kojoj je i naš portal govorio mnogo puta. Prijašnjig godina, odnosno i 15 godina unazad svi su govorili da to nije moguće. No, sada je dokazana da kada ima volje i odlučnosti može se i to provesti. Nije riječ samo o velikim troškovima koji imaju sportaši i njihovi roditelji, već i sigurnosti vožnje na utakmice. U nastavku teksta donosimo cjelokupnu informaciju objavljenu na stranicama Zajednice športskih udruga grada Osijeka.

Održan sastanak s predstavnicima klubova i saveza na temu osiguravanja besplatnog prijevoza sportaša na sportska natjecanja

       Temeljem točke 3.4. iz Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2017. kojom su osigurana sredstva u iznosu od 800.000 kn za potrebe prijevoza sportaša i sportskih selekcija na natjecanja, Zajednica športskih udruga grada Osijeka provela je postupak javne nabave za izbor prijevoznika u vezi s obavljanjem navedenih prijevoznih usluga u korist klubova. Na tu temu jučer je u sjedištu Zajednice održan radni sastanak s predstavnicima klubova i saveza koji, sukladno Pravilniku o korištenju usluge prijevoza sportskih klubova i prema stvarno iskazanim potrebama, ostvaruju pravo na korištenje ove usluge. Na satanku su predstavnici Zajednice upoznali prisutne s ovim programom, odnosno njegovim uvjetima i načinom ostvarivanja prava na besplatan prijevoz sportaša/sportskih selekcija i stručne pratnje te samim postupkom provedbe usluge prijevoza.

       U svezi s navedenim, u prilogu obavijesti donosimo Pravilnik o korištenju usluge prijevoza sportskih klubova, opis uvjeta i načina ostvarivanja prava na prijevoz (odlazak i povratak) sportaša i sportskih selekcija na natjecanja te obrazac s podacima neophodnima za podnošenje prijave kluba za korištenje usluge prijevoza na pojedino natjecanje. Ističemo da će se do izrade elektronskog obrasca koji je u pripremi (a kojemu će klubovi pristupati putem dobivene lozinke) prijave vršiti putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.?subject=Prijava%20prijevoza" data-cke-saved-' + path + '\'' + prefix + ':' + addy4046 + '\'>'+addy_text4046+'<\/a>'; //--> a prema obrascu kojeg donosimo u prilogu obavijesti. Popunjeni obrazac se dostavlja kao priložena datoteka putem navedenog e-maila. 

       Za sve nejasnoće oko podnošenja prijave kao i sva ostala pitanja vezana uz mogućnost ostvarivanja prava na besplatan prijevoz sportaša/sportskih selekcija možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.?subject=Prijevoz%20sporta%C5%A1a" data-cke-saved-' + path + '\'' + prefix + ':' + addy77839 + '\'>'+addy_text77839+'<\/a>'; //--> ili putem tel. 227 514.

agrotehnika mlade kadetkinje4