Petak, 04 Studeni 2016 18:04

Vrkić: u 2017.godini grad Osijek će financirati sve prijevoze mladih sportaša na službene utakmice izvan grada

Napisao 

Nastavljamo s obećanjem o potpori amaterskom sportu i razvoju mlađih uzrasta, a upravo iz tog razloga sinoć smo posjetili djevojke Odbojkaškog kluba Jug 2 kako bismo im uručili nove dresove vrijedne 5.062,50 kn, objavio je gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić na svom facebook profilu.

-Iako se ne radi o velikom financijskom iznosu, bio sam iskreno sretan vidjeti koliko to znači ovom klubu, koji inače izvrsno radi s mlađim dobnim kategorijama, znajući da se oslanjaju velikim dijelom na roditelje samih igračica zbog ograničenih financijskih mogućnosti. Stoga, istaknuo sam kako sam uvjeren da će im sljedeća godina biti lakša za djelovanje kluba sukladno odluci Grada Osijeka o pokrivanju troškova prijevoza za djecu izvan područja Grada prilikom održavanja službenih utakmica, dodao je.

Posebice veseli ova posljednja konstatacija gdje je objavio da će Grad Osijek u 2017.godini pokrivati troškove prijevoza za djecu izvan područja Grada prilikom održavanja službenih utakmica.

U odgovoru na jedan komentar ispod spomenutog posta točno je ponovio

- Isto tako, po tko zna koji put ću ponoviti da u 2017. godini svim mlađim kategorijama financiramo putovanja na službene utakmice izvan područja Grada Osijeka, smatram da je to jako bitna stavka, bio je precizan u odgovoru Vrkić, a koji će zasigurno razveseliti mnoge roditelje mladih sportaša u gradu Osijeku.