Utorak, 20 Svibanj 2014 04:11

Pogledajte kako izgleda i zašto je Battle Pack savršena kopačka

Napisao 

Manje od mjesec dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu adidas predstavlja Battle Pack, službenu kolekciju kopački za ovaj turnir. Battle Pack sadrži nove modele najpopularnijih adidasovih linija kopački - adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro i adizero™ f50 Messi. U adidas Battle Pack kopačkama zaigrat će nogometni virtuozi poput Lea Messija, Oscara, Danija Alvesa i Luisa Suareza, a od lokalnih igrača koji igraju u adidasu dobit će ih na raspolaganje: Stipe Pletikosa, Ivica Olić, Milan Badelj, Leon Benko te Ivan Rakitić i Niko Kranjčar.

adi BattlePack GroupCrno-bijela kopačke vizualiziraju adidasovu kampanju “all in or nothing” za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a svaka kopačka je točno 50% bijela, 50% crna. Jedina druga boja na ovim kopačkama je jarka zlatna boja koja simbolizira tri ikoničke adidasove pruge, a predstavlja cilj i nagradu – trofej Svjetskog nogometnog prvenstva. Iznimka je i adizero™ f50 Messi kopačka na koju su dodane još i bijela i plava boja, prema bojama dresa Messijeve rodne Argentine.
Crno-bijeli uzorak kopački inspiriran je ratnim bojama domorodačkih ratnika te uzorcima na pločnicima drevne Mezopotamije i onima na plaži Copacabana. Različiti uzorci dizajnirani su tako da izraze karakteristike svake kopačke, kao i stav i karakteristike tipa igrača koji ih nosi dok se bori za pobjedu – brzinu, hrabrost, kontrolu, energiju i okretnost.adi GROUP Player 582x600
Markus Baumann, Senior VP za Global Football u adidasu povodom predstavljanja novih modela izjavio je: “Pri stvaranju Battle Pack kolekcije vodili smo se željom da kopačka bude izuzetno vidljiva na
terenu i da se izdvaja iz niza boja koje svi očekuju u Brazilu. Naša kampanja za Svjetsko prvenstvo je “all in or nothing” i taj stav je savršeno predstavljen crno-bijelim kontrastom odabranim za tenisice. Uz to, htjeli smo i odati počast jedinstvenom brazilskom dizajnu, snazi koja se veže uz ove kopačke i stilu igre igrača koji ih nosi. Sve to pomaže da se naši igrači pripreme za bitku u Brazilu, u borbi do slave.”
adizero™ f50 Messi
adizero™ f50 Messi kombinira revolucionarnu tehnologiju s preciznom izradom, upravo kako i pristaje četverostrukom osvajaču Zlatne lopte. Svaki detalj kopačke dizajniran je tako da igrača učini što bržim na terenu. Teška samo 165 g, adizero™ f50 Messi najlakša je kopačka na tržištu. adizero f50 Messi uz crnu i bijelu boju ima i bijelu i plavu, prema bojama dresa Messijeve rodne Argentine.
adizero™ f50
adizero™ f50 nose igrači kao što su Arjen Robben, Karim Benzema i Luis Suarez. Tenisica je precizno izvedena i svaki njen detalj služi tome da igrača učini što bržim na terenu. Sa značajkama kao što su SPEEDTRAXION, s potpuno novim rasporedom čepova koji omogućuje maksimalno ubrzanje, a promjene smjera čini preciznijima, te SPEEDFOIL, što je lagan, mekan, trajan i udoban revolucionarni materijal koji ipak čvrsto drži nogu, adizero™ f50 je tenisica koja će omogućiti da ovi najbolji svjetski igrači u Brazilu budu brži neko ikad ranije.
predator® LZadi ALVES
Jedina kopačka iz kolekcije Battle Pack čija je koloristička shema bijelo na crnom (sve ostale imaju crno na bijelom) najnovija je iz linije kopački predator, linije koja ima novu kopačku za svako Svjetsko prvenstvo od 1994. Biraju je igrači poput Oscara, Mesuta Ozila i Fernanda Torresa, a oblikovana s pet posebnih “ubojitih zona“ i omogućuje izuzetnu kontrolu lopte, preciznost i snagu. Ova kopačka doista je kreirana kako bi unaprijedila svaki vid igre.
nitrocharge™
nitrocharge™ kopačka koja zadržava energiju, namijenjena je sljedećoj generaciji nogometaša, igračima poput Danija Alvesa i Ezequiela Lavezzia. Namijenjena je “motoru“ momčadi, igraču koji uvijek trči, dribla te neumorno vuče svoj tim. Svojim jedinstvenim i iznimno elastičnim poprečnim dijelom ENERGYSLING™ ova kopačka poboljšava udarce bočnim dijelom noge te precizne okrete, a tehnologija opruga ENERGYPULSE™ zaslužna je za visok povrat energije pri skokovima i sprintanju: spajajući dvije nove tehnologije nitrocharge™ iznova stvara način na koji “motori“ igraju ovu prekrasnu igru.
adi BattlePack11Pro11pro
Kopačku 11pro nose Philipp Lahm i Frank Lampard, a odlikuju je klasični atributi koji omogućuju igraču da kontrolira igru. Njena inovativna poliuretanska tkanina udobna je i odlično prianja uz nogu te omogućuje vrhunsku kontrolu lopte. Na to se nadovezuje i novi poplat čiji udoban okvir bolje raspoređuje pritisak, a poboljšani raspored čepova zaslužan je za bolju stabilnost na podlozi i bolje ubrzanje. Stoga kopačka 11pro ostaje omiljen izbor kompletnih igrača (all-rounder).
Kopačke iz Battle Pack kolekcije bit će u prodaji od 26. svibnja u adidasovim dućanima te u specijaliziranim prodavaonicama diljem svijeta.
Preporučene maloprodajne cijene kopački iz adidas Battle Pack kolekcije iznose:
adizero™ f50 - 1.749 kn
adizero™ f50 Messi - 1.819 kn
predator® - 1.709 kn
nitrocharge™ - 1.629 kn
11pro - 1.219 kn
Tvrtka adidas Croatia d.o.o. osnovana je sredinom 2008. godine, kao dio Regije jugoistočne Europe adidas Grupe, te slijedi njenu globalnu strategiju. Tvrtka djeluje na području Hrvatske, Slovenije i Kosova, a brandovi koje dovodi na lokalno tržište su adidas i Reebok. Ključni cilj za adidas brandove jest povećati tržišni udio putem dva osnovna segmenta marke Sport Performance i Sport Style. Kroz partnerstvo sa sportom i na lokalnoj razini oživljava se korporativna ideja „adidas is all in“ kod svih zaljubljenika u sport, od amatera do profesionalaca, a jednako velika pažnja posvećuje se i pozicioniranju modnog segmenta, posebice kroz marke Originals i NEO.

adi OZIL