U Zagrebu je ovaj vikend održano prvo ovogodišnje natjecanje na kojemu su uspješno nastupili naši najmlađi natjecatelji u katama, kaže Joco Đukić trener KK Esseker Osijek.

U Ivancu je u nedjelju održan 13. MEMORIJALNI KARATE TURNIR   na kojem su uspješno  nastupili i natjecatelji našega Kluba u katama i borbama.

 

U Rijeci je nakon jednogodišnje pauze zbog problema pandemije ponovo održano prestižno natjecanje Croatija Open na kojem je u tri dana nastupilo oko 1700 natjecatelja iz 21 države

U Svetom Martinu ovaj vikend su održane pripreme seniorske reprezentacije u katama u okviru priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu koje se održava u  Dubaju u studenom ove godine.

Karate akademija Osijek astupila je na međunarodnom karate natjecanju CRO CUP 2021. u Maloj Subotici koji je brojio 427 natjecatelja iz 46 kluba i 3 države ina kojem su osvojili sedam medalja.

Na karate natjecanju KRK Kup  koji je brojio 224 natjecatelja iz 29 klubova u kategoriji dječaci 2013/2014 godište-26 kg ANTE OGREBIĆ osvaja 1.mjesto. Luka Mesić u istom godištu, ali +35 kg s dvije odrađene borbe osvaja 1. mjesto. U polufinalu pobijedio je s 8:0, a u finalu s 3:0. Toni Ćupić u istoj starosnoj kategoriji,ali do 32 kilograma osvojio je nakon poraza u finalu s 2:3, srebrnu medalju.Za Karate akademiju Osijek ovim natjecanjem krenuli smo u ciklus priprema za Prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije, rekao je glavni trener kluba Goran Mesić.<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 31