Kadetkinje Osijeka osvojile su drugo mjesto na klupskom prvenstvu Hrvatske, dok su kadeti postigli isti uspjeh. I dok su iz Osijeka i krenuli u želji da se dokopaju finala ekipe Retfale, iznenađenje je ulazak u polufinale mlade ekipe KOP Osijeka. No, u borbi za 3.mjesto izgubili su od Puljanki.

Tibor Verasto i Ivan Brletić iz Daruvara kao i Inga Rukovanjski u paru s Taisom Weinand izgubili su u borbi za broncu pa su im tako pripala nezahvalna četvrta mjesta. No, obzirom na veliku konkurenciji i mnogo odigranih utakmica možemo smatrati to dobrim rezultatom. U muškoj konkurenciji sudjelovali su i članovi KOP Retfale iz Osijeka Dino Šoš i David Šmital koji su podijelili peto mjesto. Od djevojaka iz KOP Retfale Maja Škrtić i Gala Bereš plasirale su se na deveto mjesto, Petra Mrak i Ena Mjertan su završile turnir na 13.poziciji, dok su Helena Floreani i Sara Đurišić završile turnir na 17. mjestu.

I u muškoj i u ženskoj konkurenciji KOP Retfala drži priključak za vodećima i nadaju se ove godine osvajanjem mjesta u gornjem dijelu tablice

Juniorke KOP Retfala osvojile broncu dok su djevojke AOK Osijeka zaustavljene u grupi na trećoj poziciji. Dečki KOP Retfala osvojili srebro.

Na novouređenim terenima Kluba odbojke na pijesku Vrapče naredni vikend održavaju se prva četiri kola 1.hrvatske odbojkaške lige u odbojci na pijesku za žene i muškarce.

Odbojkašice na pijesku HAOK Žal Banjole iz Pule i pjeskaši KOP Sigeta osvajači su ovogodišnjeg seniorskog Kupa Hrvatske. Na završnici su nastupili i ženske ekipe AOK KOP Osijek, KOP Retfala, KOP Vukovar i momci KOP Retfale i KOP Vukovar

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 15