Srijeda, 17 Travanj 2024 08:54

Osam osvojenih plasmana za odlazak na Balkansko prvenstvo u Turskoj

Napisao 

Korak do medalje ovaj put ostale su Josipa Ćuk djevojčice 11 g -32 kg , Josipa je prošla prvo kolo pobjedom, da bi u repasažnoj borbi za treče mjesto izgubila od nešto iskusnije protivnice , te tako osvaja 5. mjesto što joj ujedno donosi i nastup na Balkanskom prvenstvu. Iva Erdeši u kategoriji djevojčica 10 g. -30kg gubi prvo kolo od pobjednice kategorije , te kroz repasažne borbe ne dolazi do postolja . Iva napreduje iz treninga u trening , i njeno vrijeme će doći kada će biti još spremnija i bolja za velika natjecanja

Sedam medalja za članove Karate Akademije Osijek na Kupu Hrvatske ????????, te osam osvojenih plasmana za odlazak na Balkansko prvenstvo u Turskoj.
 Dana 14.4.2024. u Zagrebu ( Ivanja Reka ) održao se KUP HRVATSKE za mlađe uzraste u borbama i katama , ovo natjecanje ujedno je bilo i kvalifikacijsko za odlazak na Balkansko prvenstvo koje če se održati u Turskoj (Istanbul) krajem 5 mjeseca. 
 
 Članovi Karate Akademija Osijek pokazali su zavidnu formu , te osvojili ukupno 7 medalja i 8 plasmana za nastup za reprezentaciju Hrvatske na Balkanskom prvenstvu. 
 
 Medalje za Karate Akademija Osijek osvojili su :
 
 Zlato 
 
 Luka Mesić dječaci 11 g. +50 kg Fran Vukmanić dječaci 13g. -40 kg 
 
 Srebro 
 
 Ana Ivezić djevojčice 10 g. +40 kg 
Elena Šegavčić djevojčice 12g. -35 kg 
 
 Bronca 
 
 Niko vuković dječaci 10 g. -40 kg 
 Petar Erdeši dječaci 11 g -35 kg 
Ante Ogrebić dječaci 12 g -37 kg 
 
 Korak do medalje ovaj put ostale su Josipa Ćuk djevojčice 11 g -32 kg , Josipa je prošla prvo kolo pobjedom, da bi u repasažnoj borbi za treče mjesto izgubila od nešto iskusnije protivnice , te tako osvaja 5. mjesto što joj ujedno donosi i nastup na Balkanskom prvenstvu. Iva Erdeši u kategoriji djevojčica 10 g. -30kg gubi prvo kolo od pobjednice kategorije , te kroz repasažne borbe ne dolazi do postolja . 
Iva napreduje iz treninga u trening , i njeno vrijeme će doći kada će biti još spremnija i bolja za velika natjecanja. 
 
Ekipu  na natjecanju vodili su glavni trener kluba i nacionalni trener kategorija U12&U14 Goran Mesić