Ponedjeljak, 04 Travanj 2022 06:09

Teško, ali uspješno do bodova u Vukovaru

Napisao 

AOK Osijek, druga ekipa, u Vukovaru je odigrala susret 2.hrvatske odbojkaške lige istok protiv druge ekipe vukovarskog super ligaša. I nakon dugotrajne borbe i sjajne atmosfere pred 60-tak ljudi u publici s 3:2 pobjedile su Osječanke. (---VIDI REZULTAT---)

20220402 185906

Nakon što je prilično lako, ali i neočekivano sudeći prema dosadašnjim rezultatima, povele su Osječanke. No, Vukovarke su se brzo oporavile od šoka i izjednačile i nakon toga je bilo očito da će se subota uvečer dugo uživati u odbojci. Obje ekipe posebno su krasili odlični servisi i odlična igra u obrani.

Za AOK Osijek u Vukovaru su igrale Petra Lučić, Ira Ivezić, Dora i Sara Vuletić, Inga i Csilla Rukovanjski, Bruna Kovačić, Bruna Vujičić, Ena Mjertan, Tena Tadić, Maria Stranput i

- Na žalost od prije imamo povređene Maju Schoenberger, Petru Zubonju i Bianku Strešnjak, a nenadano smo na dan utakmice ostali i bez Ane Sablić i Nike Damjanović, pa samim time nas ovaj rezultat veseli. Djevojke su odlično odigrale svoje zadatke osim nevjerojatnog pada u 2.setu koji trebamo zaboraviti, rekao je trener Damir Rukovanjski.

U predigri odigrana je utakmica 3.lige između treće ekipe ŽOK Enna Vukovar i OK Osijek Jug2. Bolje su bile Vukovarke s rezultatom 3:0 (---VIDI REZULTAT---)

20220402 185921

odbojka.hr