Ponedjeljak, 14 Lipanj 2021 05:58

Sezona otvorena kupom Hrvatske u Čakovcu - za sada polufinale najveći domet

Napisao 

Odbojkašice na pijesku HAOK Žal Banjole iz Pule i pjeskaši KOP Sigeta osvajači su ovogodišnjeg seniorskog Kupa Hrvatske. Na završnici su nastupili i ženske ekipe AOK KOP Osijek, KOP Retfala, KOP Vukovar i momci KOP Retfale i KOP Vukovar

 

Odbojkašice na pijesku HAOK Žal Banjole iz Pule i pjeskaši KOP Sigeta osvajači su ovogodišnjeg seniorskog Kupa Hrvatske. Ana Šverko, Ema Mrkić, Antea Damaška, Dunja Milin, Jana Milin Herceg i Erika Drviš u Pulu nose pobjednički pehar nakon što su na terenima KOP Čakovec redom pobijedili splitski KOP Žnjan, KOP Retfalu Osijek i na kraju u finalu KOP Siget iz Zagreba. U međimurskoj metropoli da bi došli do pobjede u Kupu Hrvatske odbojkaši KOP Sigeta pobijedili su KOP Retfalu u četvrt finalu,  KOP Vukovar u polufinalnoj utakmici da bi u finalu nadjačali gradskog rivala KOP Zagreb tako da su Zelenika, Pribanić, Martinko, Skorin, Dolenec i Martinko nakon dužeg vremena osvajači muškog seniorskog kupa.

kop čakovec čepinke

 

Od slavonskih ekipa najbolje je plasirana ženska ekipa KOP Retfala, u sastavu Inga Rukovanjski, Maja Škrtić, Sara Balaž i Barbara Smolčić, koja je u polufinalu zaustavljena od na kraju pobjednica, ekipe Žal Banjole. Za AOK KOP Osijek koje su od KOP Siget zaustavljene u četvrt finalu nastupile su Bruna Kovačić, Sara Vuletić, Sara Đurišić i Helena Floreani. U čevrt finalu su zaustavljene i pjeskašice iz Vukovara Stankovski, Banovak, Ivković i Peulić, a u muškoj konkurenciji pjeskaši iz Vukovara Katarina, Franić, Banovak i Mitić poklekli su u polufinalu porazom od kasnijih pobjednika KOP Siget. Od ovogodišnjeg pobjednika ispali su u četvrt finalu i odbojkaški KOP Retfala Mislav Karačić, Martin Bošnjak, Dino Šoš i David Šmital.

kop čakovec