Utorak, 28 Travanj 2020 19:07

Prvoligaši u odbojci na pijesku igrati će svoje prvenstvo i u ponedjeljak krenuli s treninzima

Napisao 

Prvi trening i čišćenje terena, objavili su na društvenim mrežama iz KOP Žal Banjole iz Pule. U skladu s odlukom Vlade izašli smo na teren, objavio je KOP Žnjan iz Splita. U osječkom prvoligašu još uvijek sređuju teren, bore se s korovima, čekaju dodatne količine pijeska, ali i pred kamerama su odigrali prve minute u pijesku.

kop pula korona

Tomislav Karaula, referent za klupska natjecanja u odbojci na pijesku, Hrvatskog odbojkaškog saveza, u telefonskom razgovoru potvrdio nam je kako bi se sva klupska natjecanja trebala održati, ali uz mala pomicanja termina. Istakao je i da je njegov klub KOP Žnjan iz Splita kao i drugi sudionici najviših rangova u klupskim natjecanjima počeli s treninzima. Erika Drviš, trenerica KOP Žal Banjole iz Pule ponosno je također objavila prve fotografija treninga s pijeska. Damir Rukovanjski, trener KOP Retfale istakao je da ove godine igraju prvu ligu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Imaju problema s terenom i nedostatkom pijeska ali počeli su s invidulanim treninzima.

pijesak2

1 liga u omuškoj i u ženskoj kategoriji igrati će se u tri termina, tako da svih 14 kola bi trebalo završiti do kraja srpnja, a klupska natjecanja za mlađe kategorije igrala bi se u lipnju i u kolovozu

Video sadržaj