Nedjelja, 25 Veljača 2024 20:30

Naše igračice protekli vikend na utakmicama diljem Hrvatske

Napisao 

Naše igračice trenutno igraju za ŽOK Osijek u Super ligi, 1b ligi i 3.ligi, te za ŽOK Vinkovce u 1.ligi, OK Čepin u 1b ligi, OK Linga u 1b, OK Velikoj Gorici, te za AOK Osijek u 1b ligi, kao i za OK Osijek Jug2 u 3.ligi. Mnoge naše igračice su ovaj vikend igrale malu odbojku i kadetsko prvenstvo za svoje dvoranske ekipe, a naša pjeskašica Ena Biljan za dvoransku reprezentaciju Hrvatske do 15 godina igrala je u Pordenone u Italiji.

Nakon što su uspjele odigrati odlično u Zagrebu protiv Mladosti, odličnu igru u porazu Vinkovaca s minimalnih 3:2 su ponevile i ovaj vikend Iva Poljićak, NIka Višević, Inga Rukovanjski i Sara Đurišić. Prema svemu sudeći osiguran je opstanak u ligi iz koje ove godine ispada čak tri ekipe, pa se bodovna razlika prekd HAOK Zagreb, OK Zadar i OK Velika Gorica i dalje održava na sigurnoj udaljenosti.NA OVOM LINKU MOŽETE POGLEDATI SNIMKU CIJELE UTAKMICE

Odlična igra naših Ree Rajnd, Taise Weinand, Ivane Lovrić, Leonarde Stojković i Lucije Mandić u redovima našeg superligaša protiv Mladosti u Zagrebu. Iako nisu osvojile set vidljivo je bilo da su dva puta bile nadomak tome cilju. POGLEDAJTE SNIMKU CIJELE UTAKMICE U ZAGREBU

Čepin u 1b ligi ovo kolo s našom Nea Hegy, Iva Krišto, Anom Josipović ovaj vikend nije igrao. Dok su naše Lucija Glavaš, Leonarda i Ema Petra Sudarić, Csilla Rukovanjski, Anđela Jazvić, Petra Mihaljević, Nika Kuna, Anja Balatinac, Dora Culek, Tara Kovač, Nina Pejčić što se tiče igranja u 1b ligi za ŽOK Osijek bile slobodne ovaj vikend su kao i one u AOK Osijek igrale kadetsko prvenstvo i ostvarile prolaz u završnicu regionalnog prvenstva.

Helena Florena ovaj vikend nije igrala za OK Veliku Goricu dok je Ines Šimleša za OK Linga sudjelovala u pobijedi protiv Vukovarki.

Igračice u 1b ligi koje nastupaju za AOK Osijek odigrale su dobru utakmicu protiv brodske Kolonije iako nisu uspjele doći do osvajanja seta. I dalje je to nešto teža liga za sve njih jer su mnoge igračice posuđene drugim klubovima pa šansu imaju nove igračice. Uspješno su odigrale kvalifikacijsku kadetsku utakmicu u Belom Manstiru za koju se spripremale i igrajući 1b ligu prije tjedan dana protiv drugoplasirane ekipe 1b lige OK Belišće.