Srijeda, 23 Lipanj 2021 19:22

Na Vrapču kreće 1.hrvatska odbojkaška liga na pijesku za žene i muškarce

Napisao 

Na novouređenim terenima Kluba odbojke na pijesku Vrapče naredni vikend održavaju se prva četiri kola 1.hrvatske odbojkaške lige u odbojci na pijesku za žene i muškarce.

 

U prvom kolu će snage odmjeriti KOP Retfala Osijek i zagrebački KOP Jarun, KOP Siget iz Zagreba i AOK Osijek, KOP Žnjan Split i KOP Opatija, te pulski KOP Žal Banjole i KOP Čakovec u ženskoj konkurenciji. Kod mušakaraca u prvom kolu u subotu će snage odmjeriti KOP Opatija i KOP Umag, KOP Retfala i KOP Žnjan, KOP Zagreb i KOP Čakovec, te KOP Siget i KOP Žal Banjole.

 

Ovogodišnje prvenstvo prve lige igra se na četiri okupljanje, tako da će naredna tri kola biti odigrana u Podstrani kod Splita, zatim prva četiri kola drugog dijela u Puli, a posljednja tri kola u Novalji na Pagu.

Od slavonskih ekipa nastupaju dvije ženske ekipe. AOK Osijek i KOP Retfala pokušati će biti bolje plasiranih od prošlogodišnjeg šestog, odnosno osmog mjesta, dok će kod muške ekipe Retfale također biti cilj bar malo bolji plasman u odnosu na prethodnu godinu.