Srebrna medalja i drugo mjesto za mlade odbojkašice KOP Retfala veliki je uspjeh, prvenstveno Anamarije Kezerić, Anamarije Marić, Valentine Šarin i Ane Babić.

Odigrano prvih šest kola 1. hrvatske lige odbojke na pijesku gdje je KOP Retfala jedini slavonski predstavnik u obje konkurencije.

U finalu A1 hrvatske odbojkaške lige OK Poreč je izgubio tri utakmice i jednu dobio, pa je prijelazni pehar namijenjen prvaku prešao u ruke odbojkašica zagrebačke Mladosti. No, u redovima Poreča Osječanka Vedrana Jakšetić odlično je odigrala utakmicu, ali je i proglašena najbolom tehničarkom lige.

Deveti po redu međunarodni turnir Mediteran u Splitu ženska reprezentacija Hrvatske u sjedećoj odbojci koristi kako bi se pripremila za Europsko prvenstvo ove godine. Osim dvije reprezentacije, sve ostalo su muške ekipe.

Žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojci za dva mjeseca očekuje Europsko prvenstvo u susjednoj Sloveniji. Naše odbojkašice se vrijedno pripremaju, a za vikend postaja je bila Split.

Završila je ovogodišnja sezona klupskog prvenstva prve lige za muškarce u odbojci na pijesku. Drugi dio prvenstva odigran je na terenima na Jarunu. KOP Jarun s dvije pobijede više od drugoplasirane splitske ekipe i pehar za prvaka države ostao je u Zagrebu.

<< Početak < Prethodno 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 8 od 12
odbojka.hr

ferivi