Žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojci za dva mjeseca očekuje Europsko prvenstvo u susjednoj Sloveniji. Naše odbojkašice se vrijedno pripremaju, a za vikend postaja je bila Split.

Završila je ovogodišnja sezona klupskog prvenstva prve lige za muškarce u odbojci na pijesku. Drugi dio prvenstva odigran je na terenima na Jarunu. KOP Jarun s dvije pobijede više od drugoplasirane splitske ekipe i pehar za prvaka države ostao je u Zagrebu.

Prva hrvatska liga odbojke za žene završila je pobijedom KOP Zagreb, a ovu prvoligašku sezonu pamtimo i po prvom nastupu KOP Retfala iz Osijeka u društvu najboljih hrvatskih pijeskašica. Nakon 14 odigranih kola zauzele su šesto mijesto u ligi osam klubova.

drugog dana igranja u prvoj ligi na pijesku odbojkašice Retfale nanizale su i nekoliko važnih pobijeda. Anamarija Kezerić, Ana Babić, Tea Samardžić i Anamarija Marić sudionice su nedjeljnih pobijeda

Vrući vikend na Jarunu omogućio je mnogima hlađenje, ali odbojkaši i odbojkašice na pijesku kao da su još dodatno zagrijali svoj prostor, a on im je uzvratio duplo.

Anamarija Marić i Ana Babić ostvarile su pobjedu od 2:0 protiv para KOP Jarun Strunjak/Josipović. Drugi retfalački par Tolić/Samardžić nije mogao pobijediti požeške sestre u redovima Zagrebčanki Ivanu i Mariju Žmire te je tako na kraju rezultat bio 1:1. No, Retfala je izvojevala i 2:0 pobjedu protiv KOP Feniksa i tako došla do prve prave pobijede.

<< Početak < Prethodno 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 8 od 11
odbojka.hr

ferivi