Četvrtak, 02 Listopad 2014 08:34

The Duel – poker spektakl između Nadala i Ronalda

Napisao 
The Duel – poker spektakl između Nadala i Ronalda Slika preuzeta sa web stranice: http://www.pokerstarsblog.com/negreanu_rafa_ronaldo.jpg

The Duel kako se vec sada popularno zove predstojeći poker duel između dvojice ponajboljih sportaša svih vremena održat će se idućeg mjeseca u Londonu točnije 6. Studenog. Spomenuti spektakl će se održati u sklopu ETP Charity turnira koji se održava u Londonu i koji okuplja sve najbolje poker igrače Pokerstars tima.

Poznato je već od ranije da su ova dvojica velikana već održali jedan duel u kome je slavio Rafael Nadal. Prošle godine u Pragu je također bio održan ETP turnir kada su se prvi put sastali Nadal i Ronaldo i može se reci da je od tada počelo veliko sportsko rivalstvo u pokeru ove dvojice velikih sportaša a prije svega velikih prijatelja. Kao i prošle godine duel će se održati u humanitarne svrhe i pobjednik duela će svoju nagradu u cijelosti donirati u humanitarne svrhe. Naravno da poznajući sportaških duh ove dvojice sportskih legendi ovaj duel iako je humanitarnog karaktera zasigurno će obilovati neizvjesnošću i velikom željom za uspjehom i pobjedom bas kao sto to rade igrajući tenis i fudbal.
Takozvani “The Duel” kako su ga najavili organizatori i sponzori Pokerstars bit će izravno prenošen na Pokerstars TV stranici a pobjedniku duela pripast će $ 50.000 i moći će je donirati na bilo koju humanitarnu adresu po želji. Osim Pokerstars TV koja ce izravno prenositi duel još mnoge svjetske TV postaje su izrazile ogromnu zelju za preuzimanjem ovog spektakla.
Teniska mega zvijezda i najbolji tenisač na šljaci svih vremena sve vise vremena provodi igrajući poker. Spremajući se za ovaj duel učestvovat će 14 listopada u okviru turnira “Rafa vs the world”, gdje će Pokerstars donirati za svaki osvojeni poen $50 Care International fondaciji za borbu siromaštva u svijetu. “Rado igram poker i volim izazove. Zato ne mogu dočekati da zaigram protiv Ronalda” – izjavio je Nadal pripremajući se za ovaj nesvakidašnji spektakl.
Brazilska nogometna legenda Ronaldo se također detaljno sprema za ovaj duel. Nakon godinu dana od prošlogodišnjeg turnira u Pragu koji ujedno bio i prvi veliki turnir za njega i poraza od Nadala Ronaldo je spreman za revanš. Ronaldova vještina i umeće koje je posjedovao na fudbalskim terenima i zelja za pobjedom bit će prenesena također na zeleni sto igrajući poker. Također je priznao da je puno radio na igri i samopouzdanju i da jedva čeka početak duela.
Nema sumnje da nas očekuje veliki spektakl pun viteštva, vještine i znanja sto nam poker donosi sa ovom dvojicom sjajnih sportaša. Poker je odavno postao najpopularnija kartaška igre na svijetu a sa pravom možemo reci da danas ima veliku dozu sporta u sebi. Pokerstars kao uređivač najveće poker sobe na svijetu je to prepoznao i osnovao Pokerstars sport tim i okupio najveće sportske legende i raznih sportskih oblasti. Osim Rafaela Nadala i Ronalda tu su i poznata skijaška legenda Alberto Tomba kao i proslavljeni Ukrajinski nogometaš Andrej Ševcenko. Organizirajući razne humanitarne turnire tijekom godine sa svim svojim popularnim zvijezdama sporta kao i sa profesionalnim igračima pokera Pokerstars želi sto vise promovirati poker i približiti ga svim ljudima u cijelom svijetu. Zbog svega navedenog s nestrpljenjem iščekujemo 6. Studeni i poker spektakl u Londonu.