Utorak, 09 Veljača 2016 20:22

Počinje nova sezona adidas škole trčanja

Napisao 

Adidas škola trčanja, prva i najveća škola trčanja u Hrvatskoj, ponosno otvara šestu sezonu 29. veljače 2016. na novim lokacijama u Splitu i Osijeku. Uz postojeće škole u Zagrebu, Rijeci i Puli, nove trkaće destinacije obogatit će sportsku ponudu u Dalmaciji i Slavoniji te potaknuti još veći broj ljudi na rekreativno bavljenje sportom. Tako će svi veći dijelovi Hrvatske biti uključeni u uspješan sportski projekt kojeg su 2011. godine pokrenuli adidas Croatia i Društvo športske rekreacije Aktivan život.

adidas skola trcanja

Više tisuća zadovoljnih polaznika, među kojima su i voditeljice Ana Stunić i Ana Radišić, modna dizajnerica Ogi Antunac te mnogi drugi, potvrđuje koliko je trčanje popularno u Hrvatskoj. adidas školu trčanja mogu upisati sve punoljetne osobe bez obzira na godine, fizičku spremu i prethodno trkačko iskustvo. Tijekom osam mjeseci trajanja škole, uz pomoć iskusnih trenera polaznici se pripremaju za uspješno svladavanje 21 kilometra na polumaratonu u sklopu Zagrebačkog maratona u listopadu 2016. godine. Svi zainteresirani za adidas školu trčanja mogu se prijaviti na www.adidastrcanje.hr/skola-trcanja/upisi-se/

SS16 PureBoostX

Za sport poput trčanja iznimno je važna kvalitetna i adekvatna obuća, stoga adidas svim polaznicama škole trčanja ove godine preporučuje PureBOOST X tenisice dizajnirane isključivo za žene. Nove PureBOOST X tenisice sadrže potpuno novi "fleksibilan" nožni luk koji se prilagođava stopalu, neovisno o njegovom obliku. Rastezljiva mrežasta tkanina koja obavija gornji dio tenisica i sustav vezica koje stabiliziraju stopalo omogućuju trkačicama da im tenisica savršeno prianja. Rastezljivi mrežasti potplat omogućuje stopalu da zadrži svoj prirodni pokret, a inovativni BOOST materijal od energetskih kapsula pruža osjećaj "beskrajne" energije prilikom trčanja.

 SS16 PureBOOST X PR

adidas PureBOOST X tenisice dostupne su u adidas shopovima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 919 kn.

 

 

Pratite adidas trčanje na:

www.adidastrcanje.hr

www.instagram.com/adidashrvatska

www.adidas.com/running