Utorak, 11 Kolovoz 2015 12:53

N1 i Dežulović nemaju ideju pa se nabacuju vaterpolo mržnjom

Napisao/la  Petar Kovačević
N1 i Dežulović nemaju ideju pa se nabacuju vaterpolo mržnjom fotka preuzeta s N1

Kada se sportski neznalci pozabave sportom onda od svega ispadne politika. Pogledajte kako N1 na sebi svojstven način uz pomoć novinara pokušava privući pažnju. Kada nema što pisati onda raspiruje mržnju i žali što HTV nije prenostio dodjelu medalja na prvenstvu u vaterpolu. Ovo je već postalo bolesno. I ovih dana u susjednoj, sada već i prijateljskoj zemlji s kojom poslujemo, surađujemo, igramo utakmice svi broje koliko smo u Hrvatskoj gledali prijenos proglašenja pobjednika u vaterpolu. U sportu koji umire i u Hrvatskoj i u Srbiji, a i u Svijetu. Nabacuje se vaterpolo mržnjom gdje je nema. Momci jedne i druge ekipe igraju zajedno u istim klubovima i istim ligama.

Svakako, šupačko odbijanje da se uključi u prijenos dodjele medalja – kako u dane ponosa i slave, dok naciju još trese domoljubna ognjica od godišnjice Oluje, vojne parade i Thompsonova „Za dom spremni“ u Kninu, poštovane gledatelje ne bi provocirala s „Bože pravde“ i sportskom čestitkom hrvatskih igrača i selektora boljem protivniku - bio je zanimljiviji način da Hrvatska televizija obilježi tužnu godišnjicu jednog od najvećih skandala u povijesti hrvatskog sporta, piše Dežulović.

I što je još gore, autor uvjerava i čitatelje i valjda svoje kolege na HTV-u s kojima se očito obračunava kako nas nešto uznemirava srpska himna. Koga još to uopće u sportskom prijenosu iritira osim njega i uski krug ljudi oko njega.

 (CIJELI TEKST)