Četvrtak, 02 Srpanj 2015 10:38

Dođite na javnu tribinu HDSSB i Marka Kutleše o kondicijskoj pripremi!

Napisao 

Predavanje će se održati 08. srpnja 2015. u 19 sati u prostorijama HDSSB – a, trg Lava Mirskog 1, GČ Gornji Grad.

- Upoznati sa nepovoljnom situacijom u sportu i treninzima pojedinih sportaša, odnosno nedostataka s kojima se isti susreću, ostvarili smo suradnju sa kondicijskim timom „Tauros conditioning“ koji se brine za kondicijske pripreme mnogih sportaša (pomoćni kondicijski trener Hrvatske košarkaške reprezentacije 2012. godine, kondicijski trener KK Sokol Osijek 2012./2013. godine, osobni trener Saše Milinkovića i Ivice Tadijanova – MMA i hrvanje, Nikše Petrovića – nogomet, Branimira Gudelja – golf, Hrvačkog kluba Osijek). Cilj ove suradnje je povezati kondicijski tim sa potrebitim sportašima i klubovima, upoznati ih sa samom kondicijskom pripremom te im omogućiti rad sa Markom Kutlešom, trenerom kondicijske pripreme, i najvažnije - poboljšati rezultat svakog pojedinog sportaša, ističe u pozivu koji nam šalje Maja Anić, naša proslavljena veslačica i organizator ove javne tribine.

- Riječ je o zajedničkom projektu Odbora za sport Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i kondicijskog tima „Tauros conditioning“, a sa svrhom pomoći svakom pojedinom sportašu, odnosno timu, naše regije koji se priprema za velika natjecanja ili jednostavno kako bi unaprijedio svoje rezultate. Zbog velikog nedostatka, a u vidu kondicijskog tima pri sportskim udrugama – klubovima, smatramo kako je kondicijski tim izuzetno potreban svakom pojedinom sportašu/timu te smo se stoga odlučili uključiti i na ovakav način poboljšati rezultate koji promoviraju naš Grad Osijek, a i Osječko – baranjsku županiju, ističe se u pozivu.

Ukoliko ste zainteresirani, prije svega Vam nudimo besplatno predavanje Marka Kutleše o kondicijskoj pripremi, a kroz koje bi vam isti približio problematiku nedostatka takve pripreme te Vas upoznao sa načinom rada. Predavanje će se održati 08. srpnja 2015. u 19 sati u prostorijama HDSSB – a, trg Lava Mirskog 1, GČ Gornji Grad.